quote: Napisane oryginalnie przez Rufus
Nie czytalem wszystkiego, ale wydaje mi sie ,ze tak *******icie ,zeby *******ic!!!!!!!!!!!!!
Gra kosztuje ile kosztuje ,jak komus za drogo czeka pol roku i sobie kupi za 80 zl ,jak kogos stac i sie mu podoba kupi sobie ja dzis. Wiekszosc ludzi i tak nie kupila BHD chociaz kosztowala 80 zl tylko grala w pirata,dzis BHD kosztuje okolo 40 zl i i tak gra sie na piratach wiec przestancie wypisywac glupoty ,ze kogos nie stac, bo wiecej wydacie w miesiacu na bzdety niz ta gra kosztuje.
"no nareszcie ktoś podrzucił trzeźwą uwagę! Jestem ZA !Giera powinna kosztować lekko ponad dwie stówki ( pozbędziemy się przypadkowych ciułaczy ). Servery powinny być ustawione na ekstremalnie niskie pingi, tak by minimum do gry jakim dsyponuje gracz wynosiło w najgorszym przypadku jakieś 1MB.Ponieważ taki dostęp kosztuje jakieś marne 150 PLN na miesiąc, nareszcie pozbylibyśmy się zafajdanych modemowców z maszynami o wydajności modemów 16 KB/s z upgradem na 32 KB/s. Za jednym zamachem pozbylibyśmy się dzieciarni , modemowców i piratów. To byłaby scenka DF o jakiej wszyscy marzą. Ludzie na poziomie, kulturka w swojej klasie, ech aż łza sie kręci".
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|