Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake > Sex Pistols - nowy klan QW!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (10): « First ... « 5 6 [7] 8 9 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Nexus6
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez barrel
****dole wszystko, polska to c-h-u-j-o-w-y kraj, nie gram wiecej w qw, tpsa to sk****syny!!!!

Nastepny ku.rwa !!! Klark zarazasz innych swoim optymizmem po meczach teamowych

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 21-03-2002 20:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Nexus6 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Nexus6 Znajdź więcej post'ów przez  Nexus6 Dodaj Nexus6 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Nexus6 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Nexus6

Nastepny ku.rwa !!! Klark zarazasz innych swoim optymizmem po meczach teamowych

Barrel tylko zartowal, no nie?
W niedziele gramy i nie ma gadania, lacza sie poprawia, a skilla nabijemy i wszystko bedzie dobrze.
nie ma racji?

Old Post 21-03-2002 20:16
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
barrel
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Klarkash-ton

Barrel tylko zartowal, no nie?
W niedziele gramy i nie ma gadania, lacza sie poprawia, a skilla nabijemy i wszystko bedzie dobrze.
nie ma racji?

pewnie ze zartowalem jak bys po pijaku pogral na lagu i jescze przegral z 10 razy tez bys tak zartowal niesmacznie, przepraszam za glupie zarty

Old Post 22-03-2002 15:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil barrel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do barrel Znajdź więcej post'ów przez  barrel Dodaj barrel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać barrel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
barrel
Skilled (Knight)

Klarkash masz racje, gramy w niedziele

Old Post 22-03-2002 15:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil barrel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do barrel Znajdź więcej post'ów przez  barrel Dodaj barrel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać barrel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez barrel
Klarkash masz racje, gramy w niedziele

no, to ja rozumiem

dzisiaj juz gralismy z nimi 2na2, demka sa na stronie rxra (port 27533), ogolnie slabiutko :/

Old Post 22-03-2002 16:05
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
barrel
Skilled (Knight)

spoko, tylko niech kazdy zbinduje sobie say_teamy, mysle ze wyatarcza te podstawowe bo mi palcow brakuje a bedzie git

Old Post 22-03-2002 16:16
[FPP]Klarkash-ton
Guest

jakie podstawowe? ja mam zbindowane 22, a umiem narazie uzywac 5
reszt mi sie jeszcze myli

Old Post 22-03-2002 22:43
tec.avenger
Combat (Death Knight)

quote:
jakie podstawowe? ja mam zbindowane 22, a umiem narazie uzywac 5
reszt mi sie jeszcze myli

)))))))))))))))))))))
DDDDDDDDDDD
PPPPPPPPPPPPP

nic dodac nic ujac

Old Post 22-03-2002 23:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tec.avenger Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tec.avenger Znajdź więcej post'ów przez  tec.avenger Dodaj tec.avenger do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tec.avenger prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

Question

No moze ty ave po jednym meczu miales opanowane wszystkie saye ?

Old Post 22-03-2002 23:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez tec.avenger

)))))))))))))))))))))
DDDDDDDDDDD
PPPPPPPPPPPPP

nic dodac nic ujac

kazdy kiedys zaczynal no nie?

wiem sa wyjatki, ty juz w lonie matki miales opanowane teamsaye

Old Post 22-03-2002 23:40
Diabelo
Skilled (Knight)

SP, jak checie moge Wam wyslac say_teamy z opisami
/klawo

Old Post 23-03-2002 01:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Diabelo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Diabelo Znajdź więcej post'ów przez  Diabelo Dodaj Diabelo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Diabelo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Nexus6
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez Diabelo
SP, jak checie moge Wam wyslac say_teamy z opisami
/klawo

Chcemy!
[email protected]

Old Post 23-03-2002 01:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Nexus6 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Nexus6 Znajdź więcej post'ów przez  Nexus6 Dodaj Nexus6 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Nexus6 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tec.avenger
Combat (Death Knight)

quote:

kazdy kiedys zaczynal no nie?

wiem sa wyjatki, ty juz w lonie matki miales opanowane teamsaye

Ano mialem )

Old Post 23-03-2002 14:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tec.avenger Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tec.avenger Znajdź więcej post'ów przez  tec.avenger Dodaj tec.avenger do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tec.avenger prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tiAll
Training (Enforcer)

Ja tu czegos nie rozumiem jesli ma sie zamiar grac tp to chyba powinno miec sie obczajone juz takie rzeczy jak say_team'y mi do tego potrzebny byl ok tydzien a to dlatego ze raz zbindowalem cala klawiature nie przenoszac miedzy klawiszami sayow i tyle aczkolwiek tp gram okazyjnie tak samo jak i duele = nie mam netu
peace
P.S ave sprawiasz wrazenie WIELKIEGO MENTORA
peace

Old Post 23-03-2002 20:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tiAll Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tiAll Znajdź więcej post'ów przez  tiAll Dodaj tiAll do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tiAll prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

Lightbulb

Odbyl sie meczyk 2on2 [SP] vs cpt na mapce dm6 zakonczony zwyciestwem [SP] ... GG klark (nie wiem po co tego posta skasowales).
Demko jest tutaj (ale sciagajcie szybko bo u rxr demka znikaja po paru dniach) http://pooh.wsb.poznan.pl/~pawel/q/...120_tmp1572.mvd

Old Post 24-03-2002 00:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

Nie bede juz tu gadal, bo elita czuwa i obserwuje :/

Old Post 24-03-2002 01:28
Nexus6
Master (Spawn)

Tobie juz do konca odjebalo Klark
no offense

Old Post 24-03-2002 02:25
chimera
Elite (Fiend)

Smile

Hehe ... :>

Old Post 24-03-2002 03:00
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez tec.avenger
Ano mialem )

To ilu Was "tam" bylo? 2v2?

Old Post 24-03-2002 11:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

Talking

Co ty - byl pelen komplet 10on10 na deatch32c :>

Old Post 24-03-2002 11:43
Diabelo
Skilled (Knight)

nie widzialem tego meczu 2/2 na dm6, ale musze przyznac ze Klarkash na dm6 rzadzi! moze nie rzadzi ale gra dobrze
/klawo

Old Post 25-03-2002 08:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Diabelo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Diabelo Znajdź więcej post'ów przez  Diabelo Dodaj Diabelo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Diabelo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tec.avenger
Combat (Death Knight)

quote:
Nie bede juz tu gadal, bo elita czuwa i obserwuje :/

Ano obserwujemy

Old Post 25-03-2002 11:58
tiAll
Training (Enforcer)

Exclamation

Odbyly sie takze inne meczyki 2/2 w ktorych SP:
dm2: ja z insane'm barrel disconecta dal
dm6: klarkash disconect w meczu
Powiem wam jedno tylko lamy pisza ready i nie graja do konca jak to insejn ujal wiec zastanowcie sie zanim wejdziecie na server i bedziecie chceili grac
Jak ktos chce dowod demka sa na moim hd ....
To ze sie w polsce gra hf nie znaczy ***** ze fajnie sie gra 5min z 10 i wcale nie chodzilo o pingi !

Old Post 25-03-2002 19:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tiAll Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tiAll Znajdź więcej post'ów przez  tiAll Dodaj tiAll do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tiAll prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez tiAll
Odbyly sie takze inne meczyki 2/2 w ktorych SP:
dm2: ja z insane'm barrel disconecta dal
dm6: klarkash disconect w meczu
Powiem wam jedno tylko lamy pisza ready i nie graja do konca jak to insejn ujal wiec zastanowcie sie zanim wejdziecie na server i bedziecie chceili grac
Jak ktos chce dowod demka sa na moim hd ....
To ze sie w polsce gra hf nie znaczy ***** ze fajnie sie gra 5min z 10 i wcale nie chodzilo o pingi !

Barrel pracuje w kafejce i stamtad gra wiec ma warunki jakie ma (ale rym ), dlatego czasem musi szybko wychodzic.
Nie pamietam kiedy ja sie diconnectnolem. Wysli mi to demko z dm6 na: [email protected].
-------
Napisalem o tym meczu bo to byl pierwszy jaki wogole wygralismy. Gdybysmy wspominali o wszystkich porazkach to ten temat mialby nie 200 postow a 2000

Macler jest moim idolem, na nim sie wzoruje a on tez czesto sie disconectuje.

Old Post 25-03-2002 19:58
Nexus6
Master (Spawn)

quote:
[i]Powiem wam jedno tylko lamy pisza ready i nie graja do konca[/B]

Sluchajcie elito, bo to dotyczy kazdego z Was - JESTESCIE LAMY

Old Post 25-03-2002 20:08
tiAll
Training (Enforcer)

Exclamation

Nie pamietam kiedy ja sie diconnectnolem. Wysli mi to demko z dm6 na: [email protected]. (C) klarkash
------------
Ok nie bedziesz na publiku podwazal moich slow i nie wysle ci tylko dam url zeby i inni zobaczyli jak gracie
1demko http://www.tiall.prv.pl/2on2_mix_vs_sp[dm2]226.mvd
2demko http://www.tiall.prv.pl/2on2_mix_vs_sp[dm6]227.mvd
Czy to ci odswiezylo pamiec ?
i nie tlumacz sie ze ktos ci monitor ukradl czy klawaiture a zwyzywasz mni jeszce raz na rxr'ach to bana dostaniesz i tyle .
G.L.!

Old Post 25-03-2002 22:14
tiAll
Training (Enforcer)

Exclamation

zle sie wkleily linki tzn obcielo je bo koncza sie oba na .mvd

Old Post 25-03-2002 22:18
[FPP]Klarkash-ton
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez tiAll
Nie pamietam kiedy ja sie diconnectnolem. Wysli mi to demko z dm6 na: [email protected]. (C) klarkash
------------
Ok nie bedziesz na publiku podwazal moich slow i nie wysle ci tylko dam url zeby i inni zobaczyli jak gracie
1demko http://www.tiall.prv.pl/2on2_mix_vs_sp[dm2]226.mvd
2demko http://www.tiall.prv.pl/2on2_mix_vs_sp[dm6]227.mvd
Czy to ci odswiezylo pamiec ?
i nie tlumacz sie ze ktos ci monitor ukradl czy klawaiture a zwyzywasz mni jeszce raz na rxr'ach to bana dostaniesz i tyle .
G.L.!

Jeb sie na ryj pojebana cioto. Czy ja ***** mowie , ze tak nie bylo? Umiesz czytac pizdo? Umiesz logicznie myslec? To sie zastanow do ***** nedzy zanim cos napiszesz, okej?

Czy ja sie tak tlumacze?
******* cie zydzie, nigdy mi nie bedzie grozil anie warunkow stawial. Ciekawe czy tylko w gebie jestes taki mocny, bo zdaje mi sie, ze tak.
jebal cie pies

Old Post 25-03-2002 22:50
chimera
Elite (Fiend)

Talking

Klark to bylo mocne !
Tiall nie przejmuj sie tutejszymi przedszkolakami .... osral ich pies Tutaj wszyskie topicy predzej czy pozniej koncza sie na rzucaniu kur.wami na wszsytkich... to jest ten specyficzny klimacik tego zakatka qw

Old Post 25-03-2002 23:06
[FPP]Klarkash-ton
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez chimera
Klark to bylo mocne !
Tiall nie przejmuj sie tutejszymi przedszkolakami .... osral ich pies Tutaj wszyskie topicy predzej czy pozniej koncza sie na rzucaniu kur.wami na wszsytkich... to jest ten specyficzny klimacik tego zakatka qw

bez komentarza...

Old Post 25-03-2002 23:34
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:11.    Strony (10): « First ... « 5 6 [7] 8 9 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions