Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Soldier Of Fortune > Reprezetnacja Polski w ClanBase
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (8): « First ... « 5 6 [7] 8 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Atari
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez [GoD]HADES
[...] 1A tak z innej beczki-czemu wy sie tak zmeczacie nad Doktorem?? Jakby ktos nie wiedzial to on juz nie prowadzi kadry. [...]2Dzieki za powitanie i nie myslcie ze bede ulegal waszym postom

1 juz sie nie znecamy znudzil nam sie czeba kogos innego znalesc
2 nie mow hop (Juzef sie nie odzywa pewnie cos szykuje albo poszedl pedzic )

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 07-12-2002 21:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Atari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Atari Znajdź więcej post'ów przez  Atari Dodaj Atari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Atari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KuLLa
Jason Bourne [PL]

Hades ==> O Jakiej uległości Ty piszesz ... toć cały urok boarda polega na dyskusji, wymianie poglądów, kłótniach i awanturach ... tu widać że gdzie polaków dwóch to opini pięć
Co do graczy zagranicznych ... miałem okazje poznać paru (niestety nie w realu bo bilety do NL i UK są zbyt ***** drogie jak na moją magisterską kieszeń ) graczy w CTF. Nie byli to goście z ELITY ale na bank niekiepscy. Jak na razie (tzn pzred pojawieniem się [GoD] pzred nikiem i kiedy grałem jako Jason Bourne [PL]) miałe propozycje ot Tactix i [D] i takich klanów o których nie warto wspominać . Dzięki temu że "dawałem się testować" (nie ma to nic wspólnego ze słynnym anal probe ) miałem okazje popatrzeć na ich gre. .... Kurcze, jak widziałem gre Ghoda, czy Q z klanu [d] to ... no wolałem być z nimi niż pzreciw nim najczęsciej to nie wiedziałem co i skąd mnei trafiło i nie było to 5 strzałów ... mój pasek HP znikał najwyżej w 3 uderzeniach !
Swoją drogą to utwierdziło nmie w pzrekonaniu że do gry należy siadać po spożyciu węgrzyna (ocz. bezalkoholowego ; ) .

Atari ==> lepiej szybko przeedytuj punkt 2 bo jak juzef będzie szybszy i to pzreczyta ... wiesz pociąg do Łodzi jedzie szybko, a wjazdy na chate to za głupsze teksty się tu zdarzały i nie wiem czy zdonżysz chociaż jednego heda spzredać temu co poszedł sie pedzić (znaczy kochać inaczej ? znaczy w pupe? znaczy gej ? )

Gazdzik==> wczoraj wlazłem na SoF E FF on .... doastłem bęcki od jednego kolesia ... nei wiem czy to był fart ale ile razy ginołem to zawsze dopadał mnie ten sam typ ... grrrrrrrrrrrr
Dopóki na serwie nie pojawi się tam kilku gści z jednego teamu i nie zaczną ustawiąc gry to jest totalna rozp****ucha i tak na prawde lepiej sie nie wychylać bo goście walĄ we wszystko co sie rusza

Old Post 07-12-2002 23:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KuLLa Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KuLLa Znajdź więcej post'ów przez  KuLLa Dodaj KuLLa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KuLLa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

quote:
Zgadzam sie z kulla ze niektorzy gracze zagraniczni sa nie mozliwi. Taki np. mordeth jak widze to konczy ludzi 5 strzalow. Nawet jak wybiega na niego 4 to daje nieraz rade. No wlasnie ale bardzo wiele zalerzy od sprzetu itp. (wszyscy die itp. maja pingi zawsze okolo 50 a my po 100-200). A tak z innej beczki-czemu wy sie tak zmeczacie nad Doktorem?? Jakby ktos nie wiedzial to on juz nie prowadzi kadry. Pozatym on sie nadawal na trenera gdyz potrafil am zalatwiac bardzo dobre spary np. z Freex (po takim meczu mozna duzo przemyslec ). Dzieki za powitanie i nie myslcie ze bede ulegal waszym postom

Hades: mordeth hm... gralem z nim raz no i rzeczywiscie dobry jest. Ale i tak mi sie najbardziej podoba Vitalizer i Gangstar. Ogladalem demka Pol vs Swe i widzialem jak graja no poprostu mucha nie siada . Ale sam nigdy z nimi nie gralem. Fajnie gra tez FreeX][hippi i Demon-Dragon oni tez szybko koncza spotkania .
Tylko, ze wszyscy, ktorych tu wymienilem to maja takie lacza, ze ping 60 to najwiekszy jest.

Old Post 08-12-2002 11:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Gazdzik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Gazdzik Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Gazdzik Dodaj [FPP]Gazdzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Gazdzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ogór
Pozdrawiam

quote:
Napisane oryginalnie przez Gazdzik
Hades: mordeth hm... gralem z nim raz no i rzeczywiscie dobry jest. Ale i tak mi sie najbardziej podoba Vitalizer i Gangstar. Ogladalem demka Pol vs Swe i widzialem jak graja no poprostu mucha nie siada . Ale sam nigdy z nimi nie gralem. Fajnie gra tez FreeX][hippi i Demon-Dragon oni tez szybko koncza spotkania .
Tylko, ze wszyscy, ktorych tu wymienilem to maja takie lacza, ze ping 60 to najwiekszy jest.

Ja uważam ze w SoF2 jak bedziesz grał długo to dojdziesz do wprawy jak ci panowie wyżej wymienieni, wprawa ale co ja moge mówić o wprawie na moim SDI i dość słabym kompie większośc Polskich graczy ma takie problemy poprostu Polska jest jescze słabo rozwinięta i zwykli gracze niemają kasy na dobre łącza i uprgade kompa conajmniej 2x w roku.A jak gram z koleśiami z zagranicy to słysze ich opowieści i ślinka mi cieknie jak koleś mówi ze ma 125 FPS a jego ping to 20 czy taki Ogór który ma 60 FPS i ping 150-200 ma z takim szanse oczywiście zawsze są szanse tylko trzeba śie nauczyć grać z takim pingiem.Ostatnio gdy gram zauważam smieszną sytuacje koleśie z zachodu krzyczą jak dostaną po dupie ze mają lagi...... ale ich ping wacha śie między 100-150 więc czy dla zachodnich graczy lag to ping 150 ?

Old Post 08-12-2002 11:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ogór Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ogór Znajdź więcej post'ów przez  Ogór Dodaj Ogór do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ogór prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

Ogor: ich gra jest zagadka . Bo z tego co widze to graja malo ale zamiataja plansze. Teraz odpowiadam na ostanie pytanie. Dla chociazby niemcoof albo szwedoof ping 150 to oczywiscie lag. W tych krajach jest kasa i prawie kazdy ma lacze 1,5 Mbit a u nas wiekoszc ma eSDeI tylko dla siebie (ja niestety mam takowe dzielone na 6 osob) i trcohe mniej ma Neostrade Plus. I z tymi laczami to maja pingi 0-55.

Old Post 08-12-2002 14:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Gazdzik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Gazdzik Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Gazdzik Dodaj [FPP]Gazdzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Gazdzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

heh ja mam niestety limit w mojej sieci na 30kb/s ale to nie jest oczywiscie tak ze zawsze ten limit jest na full wykorzystany albo tak siec chodzi..pingi? to zalezy... ale czasem wchodze na niemiecki server i tam mam 60-70... liga 100-110... ale to zalezy od obciazenia mojej sieci w tym czasie... a na inne servy.. lagi 500-600 fajnie sie graaa ))

Old Post 08-12-2002 14:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ogór
Pozdrawiam

Chopaki ja mam SDI ale w tym miesiącu będe miał DSL i kto jest gość

Old Post 08-12-2002 14:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ogór Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ogór Znajdź więcej post'ów przez  Ogór Dodaj Ogór do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ogór prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Atari
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Ogór
Chopaki ja mam SDI ale w tym miesiącu będe miał DSL i kto jest gość

nie chwal sie
Glan: jeszcze nigdy nie widzialem jak grasz jaki masz nick??
pingi:
-jakis koles "shit im laggy"(ping 90)
-Atari ""(ping 120 i dobrze chodzi)

Old Post 08-12-2002 16:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Atari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Atari Znajdź więcej post'ów przez  Atari Dodaj Atari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Atari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[GoD]HADES
Training (Enforcer)

Ja tez mam SDI na jedna osoba, ale w godzinach 15-17 to nawet na lidze mam ping okolo 200, nie mowiac o zagraniczych. Zamontowal bym sobie Neo plus ale nie wiem czy wydole z kasa i jaka jest zeczywista szybkosc lacza (nie chce zeby sie okazalo ze bedzie tak samo jak na SDI a tlace 50 zl wiecej). Jak dla mnie to najlepsi gracze sa w DIE (np. mordeath lub Lrd ... ). Jak zimi gram to mi sie wydaje ze oni albo maja jakies cheaty albo to ja jestem mega "bolek" . A napiszcie chopaki jak oceniacie nasze szanse w turnieju . Chodzi mi tu o reszte meczow.

Old Post 08-12-2002 16:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [GoD]HADES Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [GoD]HADES Znajdź więcej post'ów przez  [GoD]HADES Dodaj [GoD]HADES do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [GoD]HADES prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Atari
nie chwal sie
Glan: jeszcze nigdy nie widzialem jak grasz jaki masz nick??

bo gram bardzo rzadko.. a jaki mam nick hmm ))
[FPP]Glan hehe a na zagranicznych jeszce czasem mam [Pl] po nicku

Old Post 08-12-2002 16:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

Hades: szanse w turnieju. Macie przeje**** . Ze szwecja w tyl, z holandia to kompromitacja totalna, z anglia wygrana przez walkower. Zostala jeszcze belgia i finlandia chyba. Z belgia mozecie powalczyc ale podejrzewam, ze przegracie ale nie zycze zle . Finlandia - pierwsza w grupie, wygrala chyba wszystko, lepsza od szwecji - to mowi samo za siebie . lol

Old Post 08-12-2002 16:46
ARES
Bóg Wojny

HADES : Aaaa... tak czytam te wasze wypowiedzi i mam pytanie? Co wy wogule wiecie o wymiataiu w sofa . A tak wogule nie dziwie sie Doktorowi ze gra a serwerach zagranicznych, gduz tam jest o wiele wyzszy poziom niz na naszych. Szczerze to nie ma nawet jednogo polaka na poziomie tych najlepszych swiatowych (z lepszych).

------------------------------------------------------------------------------------

Ciekawe ja gram tylko na sof2.europe i jakoś cały czas jestem na 1 lub 2 miejscu. Wchodza kumple z DIE lub Freex][ , częściej demons* oraz [FK]. No i co ? nic - grają świetnie ale są do pokonania. Dzisiaj na przykład grałem tylko pistoletem M1119A1 czy jakoś tak. I co grając tylko pistoletem byłem 3 razy na 1wszym i 2 razy na drugim miejscu - a grali freex, demons i FK. Heh jak ktoś chce foty to zapraszam na gg lub tlena to mu prześle.

Jakby ktoś chciał zagrać lub mnie spotkać to informuje ze gram pod kilkoma nickami : [GoD] A.R.E.S =[PL]= , POL | ARES , [[[pistolero]]] , El Pistolero [M1119A1], [GoD] El Pistolero, lub Faan-Gwai-Loh ... będzie miło kogoś spotakać oprócz HADESA, OGURA i czasami blade'a.

Liczy sie technika gry panowie a nie sprzęt. Sprzęta mam takiego sobie : Athlon 1Ghz, GeForce 4, 0,5 Giga RAM, łącze 128/128 . Gram z pingiem 120 na ludzi którzy grają z pingiem 30-50. Aha i zwykle mam 90-70 FPS.

Moja rada? Trenoiwać i to solidnie. Grać zawsze i tylko zawsze z lepszymi - ze słabszymi to żaden trening - tylko się opuszczacie.

Co do reprezentacji bo taki tu mamy topic : Mahmud dobrze zna strategie gry drużynowej. W ClanBase gra się na czas i punkty - a nie tak jak większość na fragi - lol. Więc proponuje aby osoby, które w życiu nie widziały człowieka wkońcu zamknęły się - bo tylko się ośmieszają. POnadto Ja prowadze POL - czyli reprezentację. Jak wiadomo skład POL uległ zmianom - wybrałem nowy. W jego skład wchodzą najlepsi polscy gracze - oczywiście ci których łacza pozwalają na grę bez lagów na zagranicznych serwerach - no i ci którzy mają oryginał SOF2. TAK WIĘĆ WSZYSTKIE WASZE POWODY DO DZIECINNYCH PLOTEK ZNIKNĘŁY. PEACE PANOWIE i PAX !!!

A korzystając z okazji chciałem pozdrowić wszystkich polskich graczy w SOF2 - BĄDŹCIE JAK NAJLEPSI !!!

Edytowane przez ARES dnia 09-12-2002 o godz. 01:18

Old Post 09-12-2002 01:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ARES Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ARES Znajdź więcej post'ów przez  ARES Dodaj ARES do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ARES prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ARES
Bóg Wojny

Gażdzik masz sporo racji co do naszej dotychczasowej drogi w CB. Ze szwecją walczyliśmy dzielnie ale musieliśmy ulec lepszym zawodnikom. Naprawde byli świetni. Na mecz z NED nie mieliśmy kompletnego składu i grały osoby zapożyczone, które nie miały zielonego pojęcia o strategiach - powstał rozgardiasz i ogólny chaos. Do tego mecz się rozpoczął 1 godzine później i wszyscy byli bardzi zdenerwowani. Graliśmy na serwerze na którym my mieliśmy pingi o średniej 280 oni 50. Do tego ja i EMWU mieliśmy 640 ping - wieć byliśmy tylko statystami. Ten mecz to było jedno wielkie nieporozumienie. Co do Anglii - hmm wygrana przez walkower - anglicy się nie stawili - to fakt - ale mieliśmy juz wtedy dobry skład i po treningach.. więc byłoby ciekawie. Teraz mecz z FIN - tak oni są faworytami. 100% skutecznoć zarówno w grupie jak i 1v1. Ale nie zamierzamy oddać im punktów tak łatwo - tym razem to my ich też troszke poturbujemy. Obiektywnie rzecz biorąc mamy małe szanse na zwycięstwo (tak około 3%) ale kto wie - może nam się bardzo poszczęści i chociaż jakąś kwartę wygramy. Mecz bedzie u nas na polskim serwerze - więc pingi powinny nam sprzyjać. Ogólnie trzeba przyznać, że nie mieliśmy szczęścia trafiając przy losowaniu do grupy B wraz z najlepszymi krajami. w grupie A byśmy prowadzili. Ale wszystko przed nami ... trzymajcie kciuki za biało-czerwonych (już 16 grudnia o 21.00)

Old Post 09-12-2002 01:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ARES Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ARES Znajdź więcej post'ów przez  ARES Dodaj ARES do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ARES prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ogór
Pozdrawiam

Ares 3 mam kciku i podoba mi śie ze teraz jesteś w Rep Polski.I o Dziwo niemam już problemów do Dktora Mahmuda mysle ze to jest spoko gość i chciałbym wycofać wszstkie moje oszczerstwa kierowanie na niego na tym forum.Życze powodzenia i chciałbym byc chociaż raz na Treningu Rep Pol popatrzyć i pograć z wami najlepszymi w Polsce.

Old Post 09-12-2002 04:47
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

Ares: wiec tak... klany [FK], FreeX i Demon - z [FK] duzo ludzi gra ale wg. mnie nie graja specjalnie dobrze. FreeX - na sof2 europe #4 (chyba o ten serv ci chodzi) to z FreeX widuje tylko Kitten'a. Czasem jeszcze hippi'ego. Tak to nikt na #4 sie nie pokazuje od nich. Demon - z nimi gram najwiecej. Prawie zawsze ktos od nich gra na #4, najczesciej Dragon oraz labrat. Oni tez wymiataja niezle. Tak na marginesie to ja tez gram czesto na tym servie .
Teraz walka w CB - mecz ze szwecja - walczyliscie ale tylko na shopie (choc tam tez czesto bylo widac jak 2 od was ginelo 2 strzalami z m590) na air1 to juz nawet w blue sie broniliscie. Holadnia - rozumiem, ze nie bylo skladu ale przegrana to przegrana. Anglia - nie stawili sie ich sprawa ale z nimi tez moglibyscie pograc. Finladnia - bez komentarza .

Old Post 09-12-2002 11:13
[GoD]HADES
Training (Enforcer)

Wy jestescie all niesamowici. Tylko ares sie wstawi za doktorem i juz cofacie wszystkie oszczerstwa itp. . Gralem keidys z jednym zawodnikiem ktory gra w rep finlandii (na 100% nie wiem czy tam jest). Nazywal sie Zx-Satan i byl naprawde masterski (gralem z nim chyba na 3 planszach i mial statsy okolo 40:10. A ja wierze ze POL wygra ten mecz z finlandia (oczywiscie jesli ja bede ). Sam fakt ze bedzie na polskim serwie to juz wielki plus (chyba jeszcze w zadnym meczu na cb nie mialem pingu mniejszego iz 200 jak polowa teamu).

Old Post 09-12-2002 15:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [GoD]HADES Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [GoD]HADES Znajdź więcej post'ów przez  [GoD]HADES Dodaj [GoD]HADES do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [GoD]HADES prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ogór
Pozdrawiam

Eatm głupoty opowiadasz Ares tesz zjebał Doktora i dzisaj grałem z koleśiami z ZX fajny clan ekipa niezła qrde ale udało mi śie pare razy dostać squbańców chodzili we dwójke cfaniaki na CTF.... jeden jak miał statsa około 6/9 powiedział ze ma lagi i sobie poszedł osz takie to cfaniaki

Old Post 09-12-2002 16:04
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

Heheh... Zx - dobry klan. Hades: ja z tym Zx-Satan'em to gralem bardzo czesto (bo teraz juz nie gram w inf a go widuje tylko na sof2 europe 2 #2 inf) i powiem ze nigdy jak gralem nie mial stata chociazby 30:15. To chyba wtedy jak mial te 40:10 to graly same n00b'y .

Old Post 09-12-2002 16:59
Atari
Elite (Fiend)

hades doktor moze byc najlepszym graczem ale tu chyba nie chodzi tylko o zwyciestwa(chyba:|)
nie gralem z zadnym z freksow zx'ow gazdzik napisales gdzies ze malo graja
w sofa pewnie tak z 3 h w cs'a 3 w wolfa 3h itp pewnie siedza juz w tym dlugo i sa w kilku klanach
imo wole angielskie serwery bo tam mam ping powyzej 100 a na szweckich troche ponizej 200 i jeszcze europe jest na 24 osoby
nasze szanse w turnieju nieby takie same jak kazdego innego panstwa ale to tylko pozory wkonu jestesmy POLakami zawsze stac nas na duzo no ja licze na 3 miejsce

Old Post 09-12-2002 17:45
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

Atari: nie obchodzi mnie ile graja w co innego - jesli wogole w cos innego graja - ja mowie o SoF'ie. Nigdy nie grales z nikim z FreeX...hm... zaluj bo jak sie wejdzie chwila na specta (1osobowego) i popatrzy na ich gre choc dwie rundy to juz sie mozna nauczyc kilka fajnych rzeczy. Jak patrzy sie z 3osobowego to graja normalnie ale na 1 duzo lepiej widac co potrafia.

Old Post 09-12-2002 18:24
[GoD]HADES
Training (Enforcer)

quote:
Heheh... Zx - dobry klan. Hades: ja z tym Zx-Satan'em to gralem bardzo czesto (bo teraz juz nie gram w inf a go widuje tylko na sof2 europe 2 #2 inf) i powiem ze nigdy jak gralem nie mial stata chociazby 30:15. To chyba wtedy jak mial te 40:10 to graly same n00b'y .

Moze ja widzialem go w lepszym wcieleniu . Ale mowi naprawde jak gral ze mna to mial super rate i sie go spytalem czy jest w jakas kadra (odpowiedzial FIN). Gdyby trafilism do tej A to juz dawno jestemy w finale . Tak szczerze to POL ma dobry sqad ale brak nam ogrania i wspolpracy miedzy soba (inne kadry trenuja juz z soba kilka michow). Ale moze w przyszlosci jak bedzie nowa edycja turnieju powalczymy o wysokie pozycje.

Old Post 10-12-2002 08:56
Ogór
Pozdrawiam

quote:
Gdyby trafilism do tej A to juz dawno jestemy w finale . Tak szczerze to POL ma dobry sqad ale brak nam ogrania i wspolpracy miedzy soba (inne kadry trenuja juz z soba kilka michow). Ale moze w przyszlosci jak bedzie nowa edycja turnieju powalczymy o wysokie pozycje.

Rep Polski muśi mieć częśćiej treningi i musi mieć stałą pake ludzi 10 chopa którzy będą mogli śie wstawić na każdy mecz.

Old Post 10-12-2002 09:37
juzef
goraczka krwotoczna

quote:
Aaaa... tak czytam te wasze wypowiedzi i mam pytanie? Co wy wogule wiecie o wymiataiu w sofa . A tak wogule nie dziwie sie Doktorowi ze gra a serwerach zagranicznych, gduz tam jest o wiele wyzszy poziom niz na naszych. Szczerze to nie ma nawet jednogo polaka na poziomie tych najlepszych swiatowych (z lepszych).

adresy tych super serverow poprosze ??
hmm co do wymiatania pana doktorka to ........
pozdrawiam

Old Post 10-12-2002 13:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil juzef Znajdź więcej post'ów przez  juzef Dodaj juzef do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać juzef prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Atari
Elite (Fiend)

quote:
Atari: nie obchodzi mnie ile graja w co innego - jesli wogole w cos innego graja - ja mowie o SoF'ie. Nigdy nie grales z nikim z FreeX...hm... zaluj bo jak sie wejdzie chwila na specta (1osobowego) i popatrzy na ich gre choc dwie rundy to juz sie mozna nauczyc kilka fajnych rzeczy. Jak patrzy sie z 3osobowego to graja normalnie ale na 1 duzo lepiej widac co potrafia.

Gazdzik: mowiles ze " tego co widze to graja malo ale zamiataja plansze" jezeli chcialbys tak "zamiatac plansze" to na poczatku popacz jak graja w turniejach o "cos" widzialem kilka meczy spk. i reprezentacyjnych(mam prawie wszystkie) teraz sciagam mecz DIE z cs4u poogladaj sobie te demka a potem zeby zamiatac wiesz co czeba zrobic bardzo prosta rzecz ...
...grac grac GRAC GRAC spac GRAC GRAC ...

Old Post 10-12-2002 13:42
[GoD]HADES
Training (Enforcer)

Atari mam do ciebie prozbe - skontaktuj sie ze mna moj gg to 1944587. Mam nadzieje ze napiszesz

Old Post 10-12-2002 16:10
juzef
goraczka krwotoczna

quote:
Atari mam do ciebie prozbe - skontaktuj sie ze mna moj gg to 1944587. Mam nadzieje ze napiszesz

panowie mozecie sobie po privie przesylac informacje
hades czy mozesz podac adresy tych super serverow na ktorych zamiataja super wymiatacze bo wiesz hmm nam malutkim przydalo by sie trochy popatrzec jak jak wymiataja goscie o ktorych legedy slyszymy tylko prosze mi nie wspominaj o doktorku nie twierdze ze to kiepski gracz tylko nie wmamwiaj mi ze jest taki super hiper wyku.... bo jak by byl taki to by pewnie wpadl na polski server i skopal dupy sam w pojedynke wszystkim polakom przynajmiej niektorzy starali sie wytworzyc wrazenie ze taki jest
pozdrawiam

Old Post 10-12-2002 18:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil juzef Znajdź więcej post'ów przez  juzef Dodaj juzef do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać juzef prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Atari
Elite (Fiend)

Juzef spokojnie
adres gralem dzisiaj na europ #4 i mysle ze sa dobrzi polowa moich zabic byla od granatow normalnie ginolem jak za pierwszym razem gdy gralem w sofa ale powoli sie przyzwyczajam mieliscie racje gra jest inna ale nie szlo mi najgorzej wszystko da sie zabic
a co do ogladania najlepszych :
najlepsze akcje duzo zajmuja ale warto
demka klanu DIEsciagnolem wlasnie mecz z spk. licze na niezly mecz
no i jeszcze demka na CB
jesli ktos ma jeszcze jakies fajne linki to niech sie podzieli

Old Post 10-12-2002 19:43
Ogór
Pozdrawiam

quote:
...grac grac GRAC GRAC spac GRAC GRAC ...

Zgadzam śie z bratem w SoF2 należy grać często gęsto zeby nie straćić swojego skilla.Niewiem może ci koleśie są jacyś wybitnie dobrzy ale nie gadajćie na forum o jakiś Demonach i innych jacy to oni są dobrzy, zawsze przecież takiego wymiatacza może zabić jakiś nOOb przez przypadek.

Old Post 11-12-2002 12:37
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

A wiec po kolei:

Atari:
wystarczy mi obejrzec jedno demko z meczu Swe-Fin; co prawda jest to z 3osoby ale i tak szczena opada do ziemi ; szwecja przegrala wysoko (27-8 chyba) ale i z fin grali 100 razy lepiej niz z polakami. Jesli polowa twoich zabic na #4 sof2 europe jest z granatoof to nie masz sie z czego cieszyc.

Juzef:
Zgadzam sie z toba - jesli mahmud jest taki dobry to niech wpadnie na ligowy i pokaze 'jak sie gra w duzych miastach'.

Ogor: tak sie sklada, ze ci z klanu Demon* to najczesciej zawdzieczaja swoje death'y n00b'om .

Old Post 11-12-2002 12:55
Ogór
Pozdrawiam

No i stało śie juz po meczu Polska Finlandia.Polacy przegrali niestety

Polska-Finland 2:32

Old Post 17-12-2002 11:41
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 01:07.    Strony (8): « First ... « 5 6 [7] 8 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions