HADES : Aaaa... tak czytam te wasze wypowiedzi i mam pytanie? Co wy wogule wiecie o wymiataiu w sofa . A tak wogule nie dziwie sie Doktorowi ze gra a serwerach zagranicznych, gduz tam jest o wiele wyzszy poziom niz na naszych. Szczerze to nie ma nawet jednogo polaka na poziomie tych najlepszych swiatowych (z lepszych).
------------------------------------------------------------------------------------
Ciekawe ja gram tylko na sof2.europe i jakoś cały czas jestem na 1 lub 2 miejscu. Wchodza kumple z DIE lub Freex][ , częściej demons* oraz [FK]. No i co ? nic - grają świetnie ale są do pokonania. Dzisiaj na przykład grałem tylko pistoletem M1119A1 czy jakoś tak. I co grając tylko pistoletem byłem 3 razy na 1wszym i 2 razy na drugim miejscu - a grali freex, demons i FK. Heh jak ktoś chce foty to zapraszam na gg lub tlena to mu prześle.
Jakby ktoś chciał zagrać lub mnie spotkać to informuje ze gram pod kilkoma nickami : [GoD] A.R.E.S =[PL]= , POL | ARES , [[[pistolero]]] , El Pistolero [M1119A1], [GoD] El Pistolero, lub Faan-Gwai-Loh ... będzie miło kogoś spotakać oprócz HADESA, OGURA i czasami blade'a.
Liczy sie technika gry panowie a nie sprzęt. Sprzęta mam takiego sobie : Athlon 1Ghz, GeForce 4, 0,5 Giga RAM, łącze 128/128 . Gram z pingiem 120 na ludzi którzy grają z pingiem 30-50. Aha i zwykle mam 90-70 FPS.
Moja rada? Trenoiwać i to solidnie. Grać zawsze i tylko zawsze z lepszymi - ze słabszymi to żaden trening - tylko się opuszczacie.
Co do reprezentacji bo taki tu mamy topic : Mahmud dobrze zna strategie gry drużynowej. W ClanBase gra się na czas i punkty - a nie tak jak większość na fragi - lol. Więc proponuje aby osoby, które w życiu nie widziały człowieka wkońcu zamknęły się - bo tylko się ośmieszają. POnadto Ja prowadze POL - czyli reprezentację. Jak wiadomo skład POL uległ zmianom - wybrałem nowy. W jego skład wchodzą najlepsi polscy gracze - oczywiście ci których łacza pozwalają na grę bez lagów na zagranicznych serwerach - no i ci którzy mają oryginał SOF2. TAK WIĘĆ WSZYSTKIE WASZE POWODY DO DZIECINNYCH PLOTEK ZNIKNĘŁY. PEACE PANOWIE i PAX !!!
A korzystając z okazji chciałem pozdrowić wszystkich polskich graczy w SOF2 - BĄDŹCIE JAK NAJLEPSI !!!
Edytowane przez ARES dnia 09-12-2002 o godz. 01:18
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|