quote: Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
/me oczami wyobrazni widzi xen0ma siedzacego gdzies w kaciku z maniakalnym wyrazem twarzy, ktory histerycznie smieje sie od czasu do czasu i szepcze "ssssprzedalisssmy sssie moj sskarbie glum glum"
No offence xen0m - jest 5 rano a mi odwala
spoxik 
teraz zaczalem to olewac. ja wiem, ze sobie poradze (jaka skromnosc ), a ludzie, ktorzy licza tylko na UE przejada sie na tym.
a za 10 lat bede mogl spokojnie powiedziec "a nie mowilem" 
no chyba, ze w przedwczesnych wyborach dojdzie do wladzy Lepper/Giertych i jakims sposobem nie dojdzie do wejscia. a moze sobie za jakis czas wystapimy 
najbardziej mi szkoda jednego... siedze sobie przed TV i widze zatroskanego Kwacha, Millera, Michnika, Waniek, Borowskiego itd. itp. kartki w kieszeniach z przemowieniami, ukladanie ostanich mysli w glowie, fajerwerki czekaja... a tu nagle nie ma frekwencji/ew. wiekszosc na "NIE". szkoda, ze tego nie przyszlo mi zobaczyc.
no, ale coz. jednek poszlo nie po mojej mysli i musialem ogladac calujacego sie Kwacha z Michnikiem, tlum wiwatujacy razem z Millerem... ale nie ma sie co dziwic. Ci wlasnie aferzysci dostana swoje stolki w Brukseli.
i taka to wlasnie Polske mamy. pomieszanie z poplataniem. _zbrodniarze_ wprowadzaja nas do "Europy", w ktorej kwitna idee ZSRR. CI sami _zbrodniarze_ maja czelnosc (!) powolywac sie na autorytet kosciola i papierza. ciekawe, czy pamietaja jak jeszcze kilkanascie lat temu ICH partia zaciekle walczyla z tymi wszystkimi wartosciami, o ktorych teraz z takim entuzjazmem mowia.
na szczescie za kilkadziesiat lat (a moze wczesniej) UE stanie na skraju bankructwa i cala idea dogonienia znienawidzonych USA bedzie jeszcze bardziej odlegla. bo jaka jest szansa zeby UE, korzystajac z tych samych srodkow co ZSRR mogla dorownac USA, Chinom?
szkoda by tylko bolo gdyby Polska musiala w tym uczesniczyc. oj szkoda...
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|