Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Integracja z UE
Polska do UE?
You do not have permission to vote on this poll.
Tak 33 80.49%
Nie 6 14.63%
Nie mam zdania... 0 0%
Venotom style - don't care... 2 4.88%
W sumie: 41 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (9): « First ... « 6 7 [8] 9 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Ven3
Guest

.

Edytowane przez dnia 08-06-2003 o godz. 12:41

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 07-06-2003 16:29
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

ja votowalem w komisji nr 498 a po drodze znalzlem trzy inne :o troche ich gesto

Old Post 07-06-2003 19:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt.
ULRAUNT

A ja jeszcze nie moglem glosowac

Old Post 07-06-2003 19:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ulraunt. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ulraunt. Znajdź więcej post'ów przez  Ulraunt. Dodaj Ulraunt. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ulraunt. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez Ven3
ostatecznie zagłosuję na TAK

Popieram.
A co do komisji to ja w 96.
Nawet mi się nie chciało dzisiaj zgniać kartki.

Old Post 07-06-2003 20:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

A ja wpadam, podaje adres i nazwisko. Chopak z komisji patrzy i mowi..a tak juz ktos był..taka blondynka? chyba chodzilo o moją siostre :>

kartke zgiąłem =]

Old Post 07-06-2003 21:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Frekwencja ~17% cos mi sie wydaje, ze ledwo do 50 dociagnie jutro...

Old Post 07-06-2003 23:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

ee przejde sie jush "dzis" bo narazie to mie sie ni kciauo

Old Post 07-06-2003 23:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler

Oby...

Zamojskie - 8%

Old Post 07-06-2003 23:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

Ja dzisiaj jako pierwszy z rodzinki

Old Post 08-06-2003 00:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

quote:
Ludzie sa raczej przyzwyczajeni do glosowania w niedziele.

Ale z tego co czytalem kiedys w Wyborczej to jak nie dojdzie do 50% to sejm bedzie chyba glosowal czy glosowanie wazne. Mam racje?

Old Post 08-06-2003 00:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Krypton
Ale z tego co czytalem kiedys w Wyborczej to jak nie dojdzie do 50% to sejm bedzie chyba glosowal czy glosowanie wazne. Mam racje?

Tak - zadecyduje sejm. Ale beda na tym jezdzic....

Old Post 08-06-2003 07:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Lucas
Tak - zadecyduje sejm. Ale beda na tym jezdzic....
wiedzialem, ze sie znam na prawie

Old Post 08-06-2003 09:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

info kumpla na gg
sciagalem na referendum... liczy sie ?

Old Post 08-06-2003 16:43
Ulraunt.
ULRAUNT

Moge spać spokojnie uff...

Old Post 08-06-2003 19:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ulraunt. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ulraunt. Znajdź więcej post'ów przez  Ulraunt. Dodaj Ulraunt. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ulraunt. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

frekwencja pierwszego dnia była mocno niepokojąca... ale naszczeście rocacy nie zawiedli

Old Post 08-06-2003 20:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

A ja bylam pasqdna i nie poszlam

Dlaczego? Ano dowiedzialam sie ze rodzice do warszawy jada na wyklady jakies optyczne i stwierdzilam ze nie mozna takiej okazji przepuscic .. a ze decyzja o tym ze wyjezdzam zapadla w czwartek (wyjazd piatek z samego rana) to juz nie bylo kiedy/nie chcialo mi sie leciec po dokumenty by glosowac na miejscu...

Ale generalnie powiem ze do konca nie bylam pewna czego bym chciala wiec rodacy pomogli i chyba w rzeczywiscie dobra strone.. .nie ma juz co narzekac, trzeba wypic za wspolna przyszlosc ktor i tak jest jedna wielka niewiadoma.

Old Post 08-06-2003 21:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

frekfencja 56%
na tak 82%

Old Post 08-06-2003 22:21
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

i kuda git robota i tyle

Old Post 08-06-2003 22:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

i tym oto optymistycznym akcentem powinnismy zakonczyc 8 dzien czerwca

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 08-06-2003 22:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Lipas

Old Post 08-06-2003 22:44
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
Napisane oryginalnie przez Lipas

tja właśnie sprzedaliśmy polskę

Old Post 08-06-2003 23:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

yea udalo sie
zobaczymy tylko czy warto i cos z tego wyjdzie

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 09-06-2003 00:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

/me oczami wyobrazni widzi xen0ma siedzacego gdzies w kaciku z maniakalnym wyrazem twarzy, ktory histerycznie smieje sie od czasu do czasu i szepcze "ssssprzedalisssmy sssie moj sskarbie glum glum"

No offence xen0m - jest 5 rano a mi odwala

Old Post 09-06-2003 03:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Teraz tylko czekać na fale samobojstw zwolennikow radia maryja i LPR

Old Post 09-06-2003 08:49
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
Teraz tylko czekać na fale samobojstw zwolennikow radia maryja i LPR

Radio MaRyja przyjelo neutralna pozycje co do Unii Ale taki Pan GierTych moglby sobie cos zrobic

Old Post 09-06-2003 09:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Napalmem ich http://info.onet.pl/730440,11,item.html

Old Post 09-06-2003 10:35
Lucas
esports.pl

quote:
Radio MaRyja przyjelo neutralna pozycje co do Unii Ale taki Pan GierTych moglby sobie cos zrobic

Hehe - oficialnie. Nieoficjalnie dalej jest be...

Kumpel opowiadal mi jak jego dziadek (RM fan) sluchal o tym ze rydzyk poparl UE - stwierdzil, ze to "spisek", "mystyfikacja" i "fotomontaz".

Na to, ze papierz tez poparl - to "tez fotomonataz"...

Old Post 09-06-2003 11:14
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
/me oczami wyobrazni widzi xen0ma siedzacego gdzies w kaciku z maniakalnym wyrazem twarzy, ktory histerycznie smieje sie od czasu do czasu i szepcze "ssssprzedalisssmy sssie moj sskarbie glum glum"

No offence xen0m - jest 5 rano a mi odwala

spoxik

teraz zaczalem to olewac. ja wiem, ze sobie poradze (jaka skromnosc ), a ludzie, ktorzy licza tylko na UE przejada sie na tym.

a za 10 lat bede mogl spokojnie powiedziec "a nie mowilem"

no chyba, ze w przedwczesnych wyborach dojdzie do wladzy Lepper/Giertych i jakims sposobem nie dojdzie do wejscia. a moze sobie za jakis czas wystapimy

najbardziej mi szkoda jednego... siedze sobie przed TV i widze zatroskanego Kwacha, Millera, Michnika, Waniek, Borowskiego itd. itp. kartki w kieszeniach z przemowieniami, ukladanie ostanich mysli w glowie, fajerwerki czekaja... a tu nagle nie ma frekwencji/ew. wiekszosc na "NIE". szkoda, ze tego nie przyszlo mi zobaczyc.

no, ale coz. jednek poszlo nie po mojej mysli i musialem ogladac calujacego sie Kwacha z Michnikiem, tlum wiwatujacy razem z Millerem... ale nie ma sie co dziwic. Ci wlasnie aferzysci dostana swoje stolki w Brukseli.

i taka to wlasnie Polske mamy. pomieszanie z poplataniem. _zbrodniarze_ wprowadzaja nas do "Europy", w ktorej kwitna idee ZSRR. CI sami _zbrodniarze_ maja czelnosc (!) powolywac sie na autorytet kosciola i papierza. ciekawe, czy pamietaja jak jeszcze kilkanascie lat temu ICH partia zaciekle walczyla z tymi wszystkimi wartosciami, o ktorych teraz z takim entuzjazmem mowia.

na szczescie za kilkadziesiat lat (a moze wczesniej) UE stanie na skraju bankructwa i cala idea dogonienia znienawidzonych USA bedzie jeszcze bardziej odlegla. bo jaka jest szansa zeby UE, korzystajac z tych samych srodkow co ZSRR mogla dorownac USA, Chinom?

szkoda by tylko bolo gdyby Polska musiala w tym uczesniczyc. oj szkoda...

Old Post 09-06-2003 13:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
szkoda by tylko bolo gdyby Polska musiala w tym uczesniczyc. oj szkoda...

xenu w sumie masz duzo racji, ale z drugiej strony PL bez Unii zbankrutuje jeszcze wczesniej niz UE A na NAFTA narazie nie ma co liczyc, bo 50% spoleczenstwa nie wie co to

Old Post 09-06-2003 13:35
deathcrush
łobuz

porazka (wykalkulowana )

Old Post 09-06-2003 20:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 16:34.    Strony (9): « First ... « 6 7 [8] 9 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions