Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Soldier Of Fortune > Reprezetnacja Polski w ClanBase
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (8): « First ... « 6 7 [8] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

quote:
Napisane oryginalnie przez Ogór
No i stało śie juz po meczu Polska Finlandia.Polacy przegrali niestety

Polska-Finland 2:32

lolowy wynik
ktos chlopakow zmiotl
moze to trochy oslabi przekonanie niektorych graczy ze sa mastachami i wymiataja wszystko co sie rusza
pozdrawiam

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 17-12-2002 12:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil juzef Znajdź więcej post'ów przez  juzef Dodaj juzef do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać juzef prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
b7ade
...Silent Killer...

a kto powiedzial ze my uwazamy sie mastachami? a pozatym wynik byl 36:3 (hehe bylby 4 gdyby nie kowal ktory samobujstwo popelnij=]

Old Post 17-12-2002 13:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil b7ade Kliknij tutaj by wysłać e-maila do b7ade Znajdź więcej post'ów przez  b7ade Dodaj b7ade do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać b7ade prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ogór
Pozdrawiam

Hmmmm

Doszło do niezłej klęski .Mysle ze jest zawczesnie do tworzenie czegoś takiego jak Rep Polski, Reprezentacja jak sama nazwa wskazuje zrzesza najlepszych graczy a jak niby tych najlepszych poznać.Przecież nie istniała zadna Liga a ludzi do tejże Rep zbierano wyrywkoko tzn ktos pokazal na Lidze klase i był masta ale..... widać ze jescze troche brakuje do najlepszych...Jak wiadomo już wystartowała Liga i własnie z niej powinno śie wybrać ekipe najlepszych playerow i własnie z tymi najlepszymi wejśc w świat CB.Po rozmowie z Aresem powidział mi ze kończy niebędzie grał w Rep hmmmm .. tak niemoże być jescze nie jesteśmy Mastachami ale za pare miesięcy można będzie pograc w CB z Prawdziwą Rep Polski niemożna śie poddawać po pierwszej sromotnej klęśce nieodrazu Rzym zbodowano.

Old Post 17-12-2002 15:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ogór Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ogór Znajdź więcej post'ów przez  Ogór Dodaj Ogór do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ogór prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

powiem wam tak skoro macie mozliwosci uczcie sie nagrywajcie dema rozpowszechniajcie w ten sposob mozecie sie nauczyc techniki i taktyki hmm jeszcze jedno w polsce to trochy nie wykonalne ale grajcie dla teamu nie dla fragoof bo jak narazie to wszyscy leca po fragi
pozdrowka

Old Post 17-12-2002 16:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil juzef Znajdź więcej post'ów przez  juzef Dodaj juzef do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać juzef prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Atari
Elite (Fiend)

w polsce moze tak ale zagranica polska solidarnosc bierze gore nad rzadza fraga
moge nagrac demka ale gdzie to opublikuje i kto bedzie chcial sciagnac min 50mb
a co do "kleski" naszych wojakow to imo finowie jada po wsszystkich jak chca zobaczcie po ile oni lat maja z klanu DIE tylko dwoch ma 17 lat reszta to cos m/w 25 DIe zostalo zalozone w 97 ci kolesie siedza juz w tym troche
imo nasz team jest jeszcze za mlody musimy sie rozegrac stworzyc klan na pare lat a nie na sezonowa "zajawke"
a tak wogole to qurde sciagajcie te demka sa naprawde dobre polecam demka hoho z DIE widac wszystko z FPP i koles niezle zamiata

Old Post 17-12-2002 18:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Atari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Atari Znajdź więcej post'ów przez  Atari Dodaj Atari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Atari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

quote:
No i stało śie juz po meczu Polska Finlandia.Polacy przegrali niestety

Polska-Finland 2:32

eh... wiem, ze finladnia jest dobra ale to troche boli. Trudno nie ma co plakac bo i tak w 99,9% bylismy skazani na przegrana . Szwecja przegrala 27-8. Porownuje i widze, ze wcale nie bylo tak zle .

Old Post 18-12-2002 08:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Gazdzik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Gazdzik Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Gazdzik Dodaj [FPP]Gazdzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Gazdzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Gazdzik
Porownuje i widze, ze wcale nie bylo tak zle .

wlasnie niebylo tak zle
bylo tragicznie
pozdrawiam
ps
jesli sadzisz ze niewygrany mecz mozna chwalic to cos niegra

Old Post 19-12-2002 10:47
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez juzef
wlasnie niebylo tak zle
bylo tragicznie
pozdrawiam
ps
jesli sadzisz ze niewygrany mecz mozna chwalic to cos niegra

Ja nie chwale. Mowie, ze jest dobrze bo nasi grali zapewne z pingami 100 - 300, a oni 10 - 50 i jeszcze sa od nas duzo lepsi (slepy by to widzial). Zreszta nasi i tak byli skazani na porazke: nie dali rady szwecji (nikogo nie obwiniam), a ona przegrala z finlandia 27 - 8.

Old Post 19-12-2002 11:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Gazdzik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Gazdzik Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Gazdzik Dodaj [FPP]Gazdzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Gazdzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

quote:
Ja nie chwale. Mowie, ze jest dobrze bo nasi grali zapewne z pingami 100 - 300, a oni 10 - 50 i jeszcze sa od nas duzo lepsi (slepy by to widzial). Zreszta nasi i tak byli skazani na porazke: nie dali rady szwecji (nikogo nie obwiniam), a ona przegrala z finlandia 27 - 8.

moje zdanie jest jedno
przegrali bo byli ciency
brak taktyki do tego podejrzewam brak zgrania
jedno jest niewatpliwe przegrali
pozdrawiam

Old Post 19-12-2002 11:06
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

quote:
moje zdanie jest jedno
przegrali bo byli ciency
brak taktyki do tego podejrzewam brak zgrania
jedno jest niewatpliwe przegrali
pozdrawiam

No przegrali mowi sie trudno. Jestesmy teraz na 4 miejscu. Ostatnia (6) jest anglia, 1 finlandia, 2 holadnia chyba, 3 szwecja, 4 my, 5 belgia chyba. Nie przejdziemy i tyle. Zreszta kto byl nastawiony, ze bedziemy grac dalej?

Old Post 19-12-2002 11:12
juzef
goraczka krwotoczna

quote:
No przegrali mowi sie trudno. Jestesmy teraz na 4 miejscu. Ostatnia (6) jest anglia, 1 finlandia, 2 holadnia chyba, 3 szwecja, 4 my, 5 belgia chyba. Nie przejdziemy i tyle. Zreszta kto byl nastawiony, ze bedziemy grac dalej?

juz to napisalem wyzej ale powtorze jeszcze 1
jesli nie jestes nastawiony na to ze wygrasz to niegraj idz sobie potrenuj
w wielu przypadkach decyduje o tym nastawienie jesli brakuje checi to jak niema brakowac mozliwosci
gra sie zawsze zeby zajac pierwsze miejsce inni sie nie licza
takie jest moje zdnie na ten temat
pozdrawiam

Old Post 19-12-2002 12:24
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

quote:
juz to napisalem wyzej ale powtorze jeszcze 1
jesli nie jestes nastawiony na to ze wygrasz to niegraj idz sobie potrenuj
w wielu przypadkach decyduje o tym nastawienie jesli brakuje checi to jak niema brakowac mozliwosci
gra sie zawsze zeby zajac pierwsze miejsce inni sie nie licza
takie jest moje zdnie na ten temat
pozdrawiam

Zawsze sie gra zeby wygrac - to wie kazdy kretyn. Tylko, ze czasem jesli jest sie dobrze nastawionym to sie przegrywa bardzo wysoko, a jak sie jest nastawionym na przegrana to sie przegrywa ale po walce (albo wygrywa). Ja nieliczylem na to, ze im sie uda cos zwojowac w tych rozgrywkach. Dopiero po meczu z portugalia i ze szwecja (przegrany ale bardzo dobry mecz), pomyslalem, ze moga troche pograc. Ale po meczu z holandia i walkowerze (dla naszych na szczescie) z anglia, zwatpilem. A jak ogladalem demka swe - fin to juz myslalem ile to bedzie z finlandia. Co prawda spodziewalem sie lepszego wyniku ale jak to sie mowi nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem .

Old Post 19-12-2002 14:42
juzef
goraczka krwotoczna

quote:
Zawsze sie gra zeby wygrac - to wie kazdy kretyn.

dzieki
nie wiem czy zauwazyles ale czesc ludzi o tym zapomina czasem
pozdrawiam
ps
ja zwykle gram zeby sobie potrenowac

Old Post 19-12-2002 18:21
Atari
Elite (Fiend)

czego oczekiwales juzef ze przegraja przynajmniej tyle co szwedzi? jak od szwedow bylismy slabsi
skonczmy ten temat to jest zenujace roflt

Old Post 19-12-2002 20:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Atari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Atari Znajdź więcej post'ów przez  Atari Dodaj Atari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Atari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

a ja gram dla przyjemnosci a nie dla wygranej...

Old Post 19-12-2002 22:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ARES
Bóg Wojny

A ja gram dla satysfakcji rozdawania Head-ów. Nie ma nic lepszego jak dobry Headshot z rana i taki jeden mały równie dobry przed snem ....

Pozrawiam,

Old Post 20-12-2002 05:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ARES Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ARES Znajdź więcej post'ów przez  ARES Dodaj ARES do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ARES prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ogór
Pozdrawiam

A ja dlaczego gram faktycznie poco gram ...juz niegram

Ja gram zeby sobie popatrzeć na krew bruzgającą po ścianach

Old Post 20-12-2002 06:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ogór Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ogór Znajdź więcej post'ów przez  Ogór Dodaj Ogór do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ogór prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

quote:
A ja dlaczego gram faktycznie poco gram ...juz niegram

Ja gram zeby sobie popatrzeć na krew bruzgającą po ścianach

A ja gram zeby miec przyjemnosc z wygranej. Tylko niestety moje 25fps i ping 170 nie pozwalaja mi wygrywac za czesto .

Old Post 20-12-2002 09:38
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:14.    Strony (8): « First ... « 6 7 [8] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions