Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Muzyka
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (13): « First ... « 7 8 [9] 10 11 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez alka
soundtrack from matrix jest zajebisty& matrix 2 trochę kiepskawy, ale nie cały

Ja polecam OST z "Black Hawk Down"

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 22-07-2004 20:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]krzysiek
w's'kendo

bruce springsteen - album "the rising"

chyba najtrudniej go dostac ze wszystkic albumow springa. "bard usa" imo dal rade. bardzo dobry album, do sluchania w czasie drogi nad morze na przyklad (czy jakiejkolwiek innej). szczegolnie kawalek "the fuse" miazguje ("The room is burning with the noon sun
Your bittersweet taste on my tongue
The fuse is burning, shut out the lights
The fuse is burning, come on let me do you right"). MLASK!

Old Post 26-07-2004 07:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]krzysiek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]krzysiek Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]krzysiek Dodaj [FPP]krzysiek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]krzysiek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]krzysiek
w's'kendo

natalie merchant - carnival

kawalek bombowy imo. a wogole cala plyta pinacolada (wydana by radio pin) wymiata, np. pierwszy utwor z pierwszej plyty (nie pamietam tytulu, chyba po portugalsku ). 60 zyla za dwie plyty mozna jeszcze dac, choc to nie jest jeszcze ta cena jaka chcialbym widywac za dobre plyty.

Old Post 28-07-2004 10:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]krzysiek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]krzysiek Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]krzysiek Dodaj [FPP]krzysiek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]krzysiek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]krzysiek
a wogole cala plyta pinacolada (wydana by radio pin) wymiata,

No ba, przecież działa przy tym Staszek Trzciński (ten od Pozytywnych Wibracji (ownz!) ).

Old Post 29-07-2004 00:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]krzysiek
w's'kendo

ja pierdziu, powrot o 4tej nad ranem a o 7dmej wstalem i do roboty zaraz. a gdzie bylem? ino w harlemie, na koncercie łony.

klubik zbunkrowany na kolejowej, przed lokomotywa jeszcze nieco, wyjatkowo wczoraj wpuszczal od 18 (normalnie od 21). wbijamy sie z don aliasso i pierwsze skojarzenie, ktore obu nam przyszlo - szybcy i wsciekli. normalnie klima prawie identyczna, jakies hangary, stoja sobie wozy swiecace cale, z ktorych leci muza typu luda cris czy east side boyz i masa ludkow wkolo. klubik w srodku skolei ze swietna akustyka, z tarasem na zewnatrz dzieki czemu czlowiek nie musial sie pocic non stop w zaduchu. co do samego towarzystwa to juz nieco slabiej. takie ziomki i inne poziomki a kobiety w 90% dupiaste, brzydkie szafy. :/ no ale nie do burdelu w sumie przylazlem wiec skupilem sie na muzyce. wsio wystartowalo kolo 22. support byl tragiczny. :/ najpierw niejaka kwadratura kola. po nazwie kolesi spodziewalem sie czegos calkiem ambitnego a wyszli jacys leszcze, ktorzy dali pokaz totalnej amatorszczyzny zarowno technicznej jak i lirycznej. chuj wiedzac co oni pluja do mikrofonu i bedac samemu oplutym ze sceny wrocilem na zewnatrz, gdzie wlasciwie przesiedzialem i przegadalem do wyjscia flexxipu (po drodze byli jacys kolejni zlamasi co wykorzystywali caigle nie swoje podklady). flexxip rozgrzal juz publike ostro. bylo czuc powiew profesjonalizmu. panienki tlumnie wyszly na parkiet, nie wiem skad ale pojawilo sie nieco fajnych fruziek, gdzie ona wczesniej byly pochowane, nie wiem. liryki tych gosci raczej byly dla mnie nie ciekawe, jako ze nie jestem z tych co sie ciesza jak mi kaza "10 raz krzyczec hip hop". ale atmosferke rozgrzali. no i o 1szej w nocy doczekalem sie wreszcie łony. o tyle bylo zajebiscie, ze fajnie kolesiowie w sweterkach ze skarpetami do kolan niemal i pare innych oszolomow sobie poszlo twierdzac, cytuje jednego "jak łona wychodzi na scene to ja wychodze z klubu". tak wiec tym bardziej zadowolony, ze kolesie olesie opuszczaja lokal a zostaja ludzie na jako takim poziomie, lapalem juz zajawke. przy tym panienki prawie wszystkie zostaly bo im w sumie to ryba jaka leci muza, wazne ze sie pokiwac moga i zaprezentowac swe przywary. wyszedl wkoncu łona, standardowo w prostym tiszercie, normalnych dzinsach, ze nie tyle z tlumu hip hopowcow co wogole z tlumu ludzi bys go nie poznal.z nim na scene wyplonsali sie: dj twistere, webber i kochany kula. i sie zaczelo. a potem to byl juz tylko poemat. poszlo wszystko prawie co najbardziej nadawalo sie na impre, zarowno z najnowszej jak i z wczesniejszej plyty. zabraklo mi w sumie tylko konewki do szczescia. nad ranem stracilem glos, łona wkoncu sie zabral, w miedzyczasie przesmiewajac kilku rodzimych jak i zagranicznych raperow typu niEMINEM. po koncercie troche jeszcze sobie pobauncowalem po czym opuscilem z alskim lokal i poczalem pol godzinna wedrowke na centrala.

podsumowalbym, ze bylo zajebiscie.

Old Post 01-08-2004 07:15
AlieneK
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]krzysiek

a wogole cala plyta pinacolada (wydana by radio pin) wymiata,

Na mazurach koleżanka miała płytke z tym. Całkiem całkiem, ale dziwnie brzmi na zmiane z Venomem, KATem, Bathorym i innymi płytami tego typu, ktore mieli koledzy

Old Post 02-08-2004 11:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
johny_blaze
Da Greatest PlaYer

Według mnie Łona jako jedyny spośród tych wszystkich jołmenów prezentuje naprawdę wysoki poziom, podkładziki miłe dla uszu, liryka naprawde godna zainteresowania, nie wystarczy raz przesłuchać, bo nie wiadomo o co biega, dopiero po paru razach da się zauważyć ze np. "dokąd to?" to aluzja do sytuacji Polski w eu, koles mnie poprostu pozytywnie rozpierdala...

Tak apropos soundtrack'u z matrixa to wie ktoś skad można zassać kawalek rage against the machine - wake up (mistrzostwo)

Old Post 02-08-2004 20:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil johny_blaze Kliknij tutaj by wysłać e-maila do johny_blaze Znajdź więcej post'ów przez  johny_blaze Dodaj johny_blaze do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać johny_blaze prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]krzysiek
w's'kendo

zapewne na ss w roomach movie music lub soundtracks.

drugi raz sobie ostatnio obejrzalem good bye lenina i przypomnialem sobie, ze chcialem sobie sciagnac ost z tego filmu. sciagam i nagle jakie pozytywne zaskoczenie - toz to yann tiersen! melanholijna miazga jak to na niego przystalo, w szczegolnosci obie wersje lata 78.

Old Post 02-08-2004 21:30
[FPP]krzysiek
w's'kendo

po springsteenie nadszedl czas na kolejnego podstarzalego rebela usa. a mowa o:

tom petty - anthology through the years

kunszt gitarowy jak u poprzednika, i rowniez szczegolnie upodobal on sobie akustyczna. album dwu plytowy, wiec muzy wystarczajaco na najblizszy tydzien. glownie szlagiery jak free fallin (miodzio, muaaa) czy american girl. zreszta, a to ci niespodzianka w antologii, nie? muza na poranki, spokojne niedziele i do whiskey tudziez whisky, ostatecznie burbonu przy kominku.

Old Post 04-08-2004 10:06
[FPP]Fausto
kto mi tu zmienia :< lame

No, troche zaniedbalem topic, ale zaraz conieco przytocze. Tym razem styl jazzowy + powrot do korzeni

Kult - ostateczny krach systemu korporacji - jatne.mp3

Ten utwor jak cala tworczosc kultu tym sie rozni od reszty kazika, ze przede wszystkim postawiono na brzmienie. Brzmienie bardzo rozne, lekko orientalne, ale zdecydowanie jazzowe. No i w sumie co noc juz tego od tygodnia slucham. O ile ten utwor traktuje mocno jak zwykle polityce, o tyle

kult - oksk - 3 gwiazdy.mp3 jest zdecydowanie bardziej nastrojowy, bardzo spokojny, i dosc ekspresyjny jak na kazika. Dobry skill na instrumentach, a texty zdecydowanie bardziej poetyckie zdominowaly ten album. Obok hiciorow jak "dziewczyna bez zeba na przedzie, komu bije dzwon i gp" z pewnoscia warto zwrocic na nie uwage.

Old Post 05-08-2004 20:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Falarek Band - kto to jeszcze pamięta? :)

Falarek Band - Falarek
1996 CD Złota Skała GR007

Freex (gold-rock-original) 3:48
Krosses! (gold-rock-original) 3:42
Hćiwy (mega-trance-kosmix) 3:13
67 mil (gold-rock-original) 5:20
Klepsydry (indu-kos-mix) 4:05
Jestem jeż (100% live & direct) 4:02
Reinkarnacje (pre-dator-kosmix) 3:58
F.B. (mega-beat-kosmix) 2:35
Tel: (magmatic version) 5:38
Epicore (gold-rock original) 3:09
- (track nie uwzględniony na okładce) 14:05
Klepsydry (radio-mix) 3:22

Świetna, psychodeliczna płytka, zakręcona konkretnie.

Old Post 07-08-2004 10:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

Szukam jakiejs muzy do pogowania ;D moze ktos cos polecic?

Old Post 12-08-2004 11:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Gazdzik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Gazdzik Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Gazdzik Dodaj [FPP]Gazdzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Gazdzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Gazdzik
Szukam jakiejs muzy do pogowania ;D moze ktos cos polecic?

Impaled nazarene! szczegolnie armageddon death squad :> (ow squad najlepiej wypadl w teledysku, gdzie okazal sie grupa sexi cheerleaderek )

Old Post 12-08-2004 11:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Fausto
Impaled nazarene! szczegolnie armageddon death squad :> (ow squad najlepiej wypadl w teledysku, gdzie okazal sie grupa sexi cheerleaderek )

thx, sciagam juz jakis albumik z 2003 roku i ten teledysk :>

Old Post 12-08-2004 20:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Gazdzik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Gazdzik Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Gazdzik Dodaj [FPP]Gazdzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Gazdzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

Motorhead - Inferno - calkiem fajny metal. Fajne, luzne, wokal troche dziwaczny, ale mozna przezyc. Ocena 8/10.

Old Post 13-08-2004 11:32
driada
Veteran (Ogre)

ech, ja sobie słucham na przemian bruce'a springsteena, który jest cudownym klasykiem, i sciezki z 'rodziny soprano", swietne kawałki tam włozyli. coraz bardziej mam ochote na boba dylana, ale dyskografia jest tak bogata, ze nie wiem, co ściągac najpierw...

Old Post 13-08-2004 17:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil driada Kliknij tutaj by wysłać e-maila do driada Znajdź więcej post'ów przez  driada Dodaj driada do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać driada prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Ojciec Chrzestny audiobook P&P

"Mario Puzo napisał "Ojca Chrzestnego" w 1969 roku; książka została przełożona na kilkadziesiąt języków i wydana w nakładzie 21 milionów egzemplarzy. Do jej niebywałego sukcesu przyczynił się z pewnością sukces nagrodzonego Oscarami filmu, który na podstawie scenariusza Mario Puzo nakręcił Francis Ford Coppola. Książka odsłania kulisy działalności mafii nowojorskiej złożonej z pięciu Rodzin, której Ojcem Chrzestnym jest don Vito Corleone. Jest to także opowieść o honorze i nienawiści, o szacunku i pogardzie, o miłości i śmierci. Zaproszenie do lektury powinno być dla Czytelnika "propozycją nie do odrzucenia"...
"vivid - książnica"

Ojciec Chrzestny czytany przez Jana Englerta!
Ponad 5 godzin
Dżwięk - mono
Format - mp3
Bitrare 128 kb/s
Częstotliwość próbkowania audio 44kHz"

http://torrent.org.pl/szczegoly.php?id=29246

MUSISZMIEĆ, czysty miód!

Old Post 17-08-2004 14:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

mi Janek przeczytal 4 czesci (rozdzialy?) i na 5 cos wymieklem

Old Post 17-08-2004 17:49
Rombi
Jah is rEaL!!!

A ja tam wole sam przeczytac

A teraz troszke muzyki

Mauro Picotto - Bact to Cali (vinyl edit) - kawalek nie za nowy ale wymiata, cudowne dzwieki

Gentleman - wiekszość piosenek jest godna uwagi, ale takie lepsze dla mnie to Runaway (szczególnie wersja live) Jah ina yuh life, Empress, Leave Us Alone, Right side of life, Rainy Days

Gouryella - Ligaya - uspokaja mnie max ten kawałek, poprostu pikne

DJ Tiesto też ma kilka uspokajających mnie kawałków ( Forever Today, Magik Journey)

Kool Savas - Da Bin, Da Bleib miodzio podkład...

Rapp Deze & DJ Tren - Fils - patrz wyżej

Xzibit - Paparazzi - to samo

Daniel Bendingfield - Gotta Get Thru This - fajny kawałek, fajna szybka nutka

2Pac ogólnie, dla mnie jest w 100% godny miana legendy rapu

DJ Lhasa - Giulia
DJ Lhasa - Pinocchio (Mabra radio edit)
DJ Lhasa - Teknopatia - bardzo przypadły mi do gustu te kawałki, takie bardzo "rozrywkowe"

No to tyle narazie... nie bede Was już męczyć

Właśnie słucham:

Old Post 17-08-2004 19:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rombi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rombi Znajdź więcej post'ów przez  Rombi Dodaj Rombi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rombi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

quote:
Napisane oryginalnie przez Rombi
2Pac ogólnie, dla mnie jest w 100% godny miana legendy rapu

Taa, szczególnie jak najwięcej płyt wydał i wydaje po śmierci ;]

Old Post 17-08-2004 19:24
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

Speed metal - tego poszukuje. Jak ktos zna cos dobrego to niech pisze.

Old Post 19-08-2004 21:38
[FPP]Fausto

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Gazdzik
Speed metal - tego poszukuje. Jak ktos zna cos dobrego to niech pisze.

to chyba nie ten topic...

No i cos ode mnie -
pitchshifter - everything`s fucked

Bardzo mily track, podobnie jak hidden agenda, ktory to mial bardzo ciekawy, psychodeliczno klimatyczny clip. Prosty motyw akustyczy, lekki bas, no i bardzo pasujacy do tego, miekki wokal. Zmienna dynamika owocuje w ladne przyspieszenia i zwolnienia tempa.

Old Post 20-08-2004 10:57
t0d
Elite (Fiend)

powrót do eljektronijki:

Basement Jaxx - Cish Cash (feat_siouxsie_sioux) - polubilem dopiero po obejzeniu teledysku (http://www.xlrecordings.com/broadcast/~cishcash/ )

Mhonolog - Noire Nahal (Arkus P Rmx) - ciezki detroit lub nawet shrantz( czy jak to sie tam pisze ) mniam

Robert Natus and Arkus P. - Hardcore Salsa (Original) - miazga przeciwko sąsiadom

PACO OSUNA - Tornado - j/w

clever brains fryin - oozy - kolejny projekt jednego z członków Prodigy, moze byc ale jakies takie hmmm malo skandalizujące

egyptian empire - Hardcore (Horn Track Original Mix) - happy hardcore (lekko trąca oldskulem - ale tak sie gralo w 1992r.)

skoro jestesmy przy polamanych rytmach - troche dramenbasu (tego starszego=ciekawszego)

Doc Scott - The Unofficial Ghost
Bad Company - Planet Dust - klasyka tzw najebejsu
DJ Zinc - No Fear
JohnB - Adrenaline
Koop - Summer Sun [Carlito Remix] - takie leciutke w sam raz "na dziendobry"

---akcent housowy ----
Stephane Pompougnac - Closer To Julie - w sam raz na lato
Ian Pooley - Coraçâo Tambor - j/w + ten słodziutki głosik mniam

---akcent haha-----
Beastie Boys - Alive
Beastie Boys - Sure Shot
Beastie Boys - Ch-Check it out
Beastie Boys - Triple Trouble
Beastie Boys - Root Down
nie ma to jak byc monotematycznym

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 20-08-2004 14:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

janusz reichel - jasiek malarz przeciwko wielonarodowym wampirom
na dobra sprawe nie lubie polskiej muzyki, nudzi mnie, ale to mnie urzeklo. polecam kazdemu, szczegolnie `gdy oderwalem oczy od kamieni' i 'krzysiek kowalski'. na jakiejs innej plycie jest jeszcze `jasiek malarz pokojowy', gdyby ktos nie mogl znalezc, to moge wystawic.

Old Post 21-08-2004 13:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Fausto
to chyba nie ten topic...

Nie wiem na cholere dawac to do requestow.

Ponawiam: jak ktos zna jakies speed metalowe zespoly/albumy (typu Kill'em All Metalliki) to niech zapoda nazwy.

Old Post 21-08-2004 22:29
[FPP]krzysiek
w's'kendo

po piatkowej imprezie:

junior jack
jednak cos w jego muzie musi byc, skoro jak tylko dj wrzucil jego winyl na mixer to odrazu sie parkiet zapelnil.

po wczorajszej domowce:

voovoo z kobietami
no generalnie bardzo dobra plyta, co zaskoczeniem raczej dla nikogo znajacego tworczosc pana waglewskiego i jego kolegow nie powinno zdziwic. 20 wrzesnia szykuje sie koncert w dekadzie. tak wiec bedzie uczta dla melomanow z wawy na ktorej nie omieszkam sie pokazac.

Old Post 22-08-2004 22:26
[FPP]Fausto

No dobra, dawno nie bylo obszerniejszej recki mocnego grania, wiec czas sie postarac. Dzis dla odmiany bedzie o albumach a nie o poszczegolnych utworach. W sumie mile zespoly maja to do siebie, ze pomimo udanych utworow potrafia nagrac caly album miazgunow vide Soulfly - primitive, Fear Factory - Obsolete, no i co bedzie tematem dalszej czesci posta -

Static-X - Wisconsin Death Trip
Ten album jest dosc leciwy. Nie pamietam z ktorego roku, ale jest to pierwszy (i najmniej znany :<< ) a zarazem najlepszy albumik nagrany przez ta grupe. Styl, w jakim graja ci panowie zdecydowanie negatywnie nastawil konserwatywnych koneserow metalu, tymczasem imho to jeden z bardziej odkrywczych krazkow. Myzycy ci polaczyli muzyke elektroniczna z ostrzejszym brzmieniem, ladnie mixujac calosc, tak ze tworczosc ta moze sie podobac wielbicielom innej muzyki. Utwory, ktore znalazly sie na plycie maja w sobie duzo energii, ale takze i tajemniczosci. Niektore z nich powiedzialbym idealnie sie nadaja w podroz (po wisconsin? ) , a ogolnie to slucha sie tego bardzo przyjemnie, bo jest calkiem lekkostrawne. Moze glownie dlatego, ze slowa sa dosc trywialne. No ale one nie sa i nie byly mocna strona tego zespolu. Zdecydowanie lepiej wsluchiwac sie w imho swietny glos Wayne Static`a. Jakies promujace ta plyte utworki? - love dump i wisconsin death trip.

Old Post 29-08-2004 11:56
[FPP]krzysiek
w's'kendo

wooo jak musialem niezle pokopac by odkurzyc ten topic.

memento ost

muza tlo, mozna sobie wlaczyc, sluchac i po juz 30 minutach nie odczuwa sie, ze cos wogole leci. dobra do jakies pracy na kompie czy cos, obok solarisa ost.

sarah mclachlan - surfacing

muza do kobiety i wina. jak nie ma pod reka tych dwoch skladnikow lepiej schowac gdzies zyletki. inaczej mowiac, jak ktos sie lubi od czasu do czasu podolowac muza tak jak np. ja to doradzam ta pania (don aliasso te slowa kieruje glownie do ciebie, kawalek "do what u have to do" jest godnym nastepca "love song" by consumed). ma talent do tego.

color of money ost

kawalek "werewolves of london" szonci poprostu, cos w stylu sweet home alabama. imo caly ost gr8. wlasnie taki klimat przydymionych od fajkow klubow bilardowych. fajo fajo, prawie czuc won sukna i kredy do tipow.

wszystkie te albumy sie swietnie uzupelniaja.

ps: kurna ile smileow mi tu wlazlo.

Old Post 14-09-2004 11:23
driada
Veteran (Ogre)

sarah mclachlan.... ten jej utwór z "miasta aniołów" jest najczulszą muzyką jaką można sobie wyobrazić. in the arms of the angel.... far away from here...

czy już się zachwycałam "murder ballads" cave'a? nie mogę się tego nasłuchać ostatnio...

Old Post 14-09-2004 18:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil driada Kliknij tutaj by wysłać e-maila do driada Znajdź więcej post'ów przez  driada Dodaj driada do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać driada prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

Marco Beltrami - I Robot bardzo miła muzyczka, fajnie zgrana z filmem.
właśnie słucham Sonata_Arctica-Reckoning_Night-Promo-2004-iND i stwierdzam że to kawałek dobrego Power metalu.

Old Post 14-09-2004 18:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:23.    Strony (13): « First ... « 7 8 [9] 10 11 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions