Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake > Sex Pistols - nowy klan QW!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (10): « First ... « 7 8 [9] 10 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Nexus6
Master (Spawn)

Co ta gra z Wami robi ludzie??? Na temat elity sie juz wypowiedzialem i zdania nie zmienie! Jest kilku normalnych gosci, a reszta to dzieci. Chimera ma racje co do ustalania skladow przez takich graczy. Dlatego wlasnie gram teamy tylko z tymi ktorych znam. Klocicie sie, bo gosciu wyszedl z gry prawda? To ja sie pytam, ktoren z Was nigdy sie nie disconnectowal? Ktorey z Was nigdy nie dal break? Moglbym mnozyc te pytania, ale po co.
Diabel piszesz, ze najlepiej nie grac jak sie nie bedzie grac do konca i ja sie z tym zgadzam, ale co powiesz na taka sytuacje jaka ja mialem. Umawiamy sie z klanem na gre. Przychodze patrze ze mam ping 350 i pl 50 i mowie ze nie gram w takich warunkach i wychodze. Na drugi dzien bluzgi na stronce, wyzywanie od lam, ze sie nie gralo. I co Ty na to?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 28-03-2002 00:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Nexus6 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Nexus6 Znajdź więcej post'ów przez  Nexus6 Dodaj Nexus6 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Nexus6 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Diabelo
Skilled (Knight)

Masz racje z pingiem, nieraz gram i widze ktos ma lagi to sam mu daje break, w takich wypadkach to rozumiem albo cos w domu ma zrobic, ale nie jak ma warunki dobre i daje czystego disconnecta Sam nigdy nie dalem disconnecta bo jak gram do gram do konca i umiem przegrywac i sie cieszyc ze np gralem z maklerem, trudno ze z nim przegram z 30-10 ale pogralem z nim.

Old Post 28-03-2002 00:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Diabelo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Diabelo Znajdź więcej post'ów przez  Diabelo Dodaj Diabelo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Diabelo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

Ciesze sie, ze przegralem dzis z avengerem na dm4 44 : 4 (cos okolo tego). A pozniej/wczesniej go zliolem na endif tak ze wyzwal mnie od lamerow i zgadnijcie co powiedzial (grasz jak lamer - midair jest 4fun nie po to zeby wygrywac ale zeby sie dobrze bawic) i powiedzial to nasz pro zawodnik qw Zdecyduj sie czy grasz pro czy 4fun. I nie mow, ze gram lamersko bo ja tak samo oceniam twoja gre na dm4.

Old Post 28-03-2002 02:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Nexus6
Master (Spawn)

BRAWO CHIMERA - WRESZCIE PO LATACH KTOS ZAUWAZYL TO CO JA! I W tym miejscu pozdrowienia dla Misya, ktorego szkoda, ze nie ma teraz z nami

Old Post 28-03-2002 13:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Nexus6 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Nexus6 Znajdź więcej post'ów przez  Nexus6 Dodaj Nexus6 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Nexus6 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
barrel
Skilled (Knight)

Thumbs up

quote:
Napisane oryginalnie przez chimera
...jest roznica miedzy team'ami a ffa, ktore sobie dobrzy gosciu urzadzaja na slabszych graczach - i to mi sie nie podoba wlasnie.

madrze gada, dac mu wodki

Old Post 28-03-2002 18:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil barrel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do barrel Znajdź więcej post'ów przez  barrel Dodaj barrel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać barrel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
billy
Guest

Wink

ja od siebie życze młodemu klanowi szczęścia na nowej drodze fragowania, i bądzcie razem aż was teamfrag nie rozłączy

Old Post 28-03-2002 19:51
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez billy
ja od siebie życze młodemu klanowi szczęścia na nowej drodze fragowania, i bądzcie razem aż was teamfrag nie rozłączy

Dzieki
Staramy sie

p.s. naprawde jestes gejem?

Old Post 28-03-2002 21:45
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
billy
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Klarkash-ton

Dzieki
Staramy sie

p.s. naprawde jestes gejem?

to nie wiedziales ze hgc to Hard Gays Crew?!?!
Zeby tam sie dostac trzeba byc gejem i miec pyte o długości conajmniej 18cm ;O

Old Post 29-03-2002 19:16
billy
Guest

quote:

kazdy kiedys zaczynal no nie?

wiem sa wyjatki, ty juz w lonie matki miales opanowane teamsaye

Klark - bład... on do tej pory nie ma opanowanych team_sayi...

sorry ze tak cofam temat ale przegladalem sobie do tyłu

Old Post 29-03-2002 19:26
random
Guest

CZESC FSZYSTKIM JESTEM TU NOWA I CHCIALBYM SIEM ZAPYTAC AWENDZERA CO TRZEBA ZROBIC RZEBY BYS TAKIM FAJNYM CIOTEM KOMPUTEROWYM JAK ON I RZEBY TAK DOBZE GRAC FKUEJKA JAK ON I RZEBY MIEC TAKA FAJNA DYZ ORTO GRAFIE JAK ON MA PLZ HELP ME OKEJ BEDE WDZIENCZNA .

Old Post 29-03-2002 22:58
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

lol? ktos sie wstydzi swojej ksywki? wtf?

Old Post 29-03-2002 23:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

Dzisiaj w nocy arcylamerski klan [SP] odbyl kolejne mecze klanowe. Tym razem z klanem EvE.
I mecz mapa dm2: wynik 3 do ilustam dla eve
II mecz mapa dm3: wynik do minusa dla eve (wspanialy gracz [sp]klarkash {tak, tak to ja !!!} zdobyl az -3 fragi, byl to popisowy wystep tegoz zawodnika).

Kilka dni temu gralismy z cpt kolejne meczyki 2na2. Jako, ze wspominalem o jednorazowym zwyciestwie nad nimi musze tez znajmic, ze tym razem wdupilismy z nimi rowno - nie pamietam ani ile tych meczow , ani dokladnych wynikow. Jebal to pies.

Mam nadziej, ze teraz wszyscy sa zadowoleni i szczesliwi.

p.s. chimera cieszysz sie? miales racje pedale.

Old Post 30-03-2002 09:45
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:

Klarkash daj se spokoj co?

Old Post 30-03-2002 11:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Diabelo
Skilled (Knight)

I jak wam sie podoba grupa nasz Klark Shooler ?
/klawo

Old Post 30-03-2002 12:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Diabelo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Diabelo Znajdź więcej post'ów przez  Diabelo Dodaj Diabelo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Diabelo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Diabelo
Skilled (Knight)

zjadlem a nasza
/klawo

Old Post 30-03-2002 12:13
[FPP]Klarkash-ton
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler

Klarkash daj se spokoj co?

Przesadzielm moze, przepraszam.

quote:
Napisane oryginalnie przez Diabelo
zjadlem a nasza
/klawo

Nie nabijaj postow bratu, mogles to edytowac.

Old Post 30-03-2002 12:32
chimera
Elite (Fiend)

quote:
Ble ble ble ....
<---- Slodkie, co nie ?

Jasne, ze sie ciesze ciociu

Edytowane przez chimera dnia 30-03-2002 o godz. 16:48

Old Post 30-03-2002 12:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Nexus6
Master (Spawn)

Kto sie moze wstydzic nicka jak nie elita Shooler???
Chimera nie miales racji
Klarkash przestan dolowac graczy SP, bo Cie zbojkotujemy !!

Old Post 31-03-2002 20:08
[FPP]Klarkash-ton
Guest

nie ma mnie juz w sp
zainteresowanych odsylam tu: www.quakew.prv.pl

Old Post 01-04-2002 00:24
chimera
Elite (Fiend)

quote:
nie ma mnie juz w sp
zainteresowanych odsylam tu: www.quakew.prv.pl

/vote close topic

Old Post 01-04-2002 00:45
[FPP]Klarkash-ton
Guest

quote:

/vote close topic

Czemu? SP dalej jest

Old Post 01-04-2002 01:13
[FPP]Klarkash-ton
Guest

quote:

/vote close topic

Czemu? SP dalej jest, ja porpostu juz tam nie gram

Old Post 01-04-2002 01:14
chimera
Elite (Fiend)

quote:
Czemu? SP dalej jest, ja porpostu juz tam nie gram

Poniewaz oprocz ciebie z sp tylko nex tu postuje a sam ze soba nie bedzie wymienial postow co nie ?

Old Post 01-04-2002 01:54
[FPP]Klarkash-ton
Guest

quote:

Poniewaz oprocz ciebie z sp tylko nex tu postuje a sam ze soba nie bedzie wymienial postow co nie ?

Czemu nie?

Jeszcze o Barreleu zapomnailes, a i Killyou tez zamierza sie tu wkrecic. Nie widze powodu zamykania topikow, po co to robic?

Old Post 01-04-2002 02:01
Nexus6
Master (Spawn)

quote:
nie ma mnie juz w sp

Ty mi sie jutro bez kalacha nie pokazuj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Old Post 01-04-2002 02:27
barrel
Skilled (Knight)

kuzwa Klarkash przeginasz pale teraz

Old Post 01-04-2002 08:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil barrel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do barrel Znajdź więcej post'ów przez  barrel Dodaj barrel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać barrel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez barrel
kuzwa Klarkash przeginasz pale teraz

Wczoraj sie przebrala miarka kiedy ludzie z ekipy zaczeli sobie robic jaja np. [sp] przed nickiem badhuntera (nie wspominajac o slabym i killa) albo :sanczo w bop, ktory byl insanem i nie nalezy do tego klany. Klan [sp] stal sie posmiewiskiem. Nie wiem, mamy swoj klan sprawia nam to fun, a ludzie musza za wszelka cena nam to rozwalic. Nie rozumiem dlaczego Wy (Barrel, Nexus i inni) nie chcecie dalej klanu prowadzic bezemnie jak Wam to radosc sprawia. Ja wole sobie zostac wolnym strzelcem i pograc czasami jakis meczyk i to wszystki. Bezodbioru.

(Pewnie znowu elita to czyta i sie usmiecha pod nosem z wypowiedzi arcylamera Klarkash).

Old Post 01-04-2002 09:36
era
niezly dzikus

taaaa rozumiem cie klark ale nie kazdy jest tak jebniety jak ludzie o ktorych mowisz po prostu trafiles na takiego zjeba i tyle a tak nawiasem mowiac to badhunter to nie jest zadna elita...
ja na twoim miejscu bym sie takimi debilami nie przejmowal nawet ale coz...

Old Post 01-04-2002 10:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil era Kliknij tutaj by wysłać e-maila do era Znajdź więcej post'ów przez  era Dodaj era do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać era prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

Hlehlehle
Blehehehehe

Jak dzis dzien mamy?
Co myslicie , ze oddam moj kochany [sp] na pastwe krwiopijcow?
Jestem kapitanem i bede do konca na tym ststaku

Pria aprilis

Old Post 01-04-2002 11:16
Nexus6
Master (Spawn)

No masz szczescie ! I wiecej takich zartow ekipa SP sobie nie zyczy Zaoszczedziles na operacji plastycznej twarzy lol

Old Post 01-04-2002 12:12
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:12.    Strony (10): « First ... « 7 8 [9] 10 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions