Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Jedi Knight > da sie grac na piracie?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Gilvrik
Training (Enforcer)



Zarejestrowany: May 2002
Lokalizacja: Legnica

Cool da sie grac na piracie?

Pytanie jak w topicu.
Czy moge grac w internecie na pirackiej wersji gry?
Z gory dziekuje za pomoc ^^

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 19-05-2002 15:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Gilvrik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Gilvrik Znajdź więcej post'ów przez  Gilvrik Dodaj Gilvrik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Gilvrik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[VAL]Snoop...
Guest



Zarejestrowany: Not Yet
Lokalizacja:

Jasne ze sie da.....przynajmniej ja moglem

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 19-05-2002 17:02
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sphere
Zjem cie



Zarejestrowany: Nov 2001
Lokalizacja: The One And Only Awesome City Of Poznan.

hmm
NA piracie nie probowalem ... latwiej jest chyba wlozyc cd do kieszeni cd-rom ...

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 19-05-2002 17:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sphere Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Sphere Znajdź więcej post'ów przez  Sphere Dodaj Sphere do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sphere prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Fazi_Fizol
Skilled (Knight)



Zarejestrowany: May 2002
Lokalizacja: Wrocław

No pewnie ze sie da bo ta WSPANIALA GRA niewymaga zadnych CD-KEY'OW (cale szczenscie ) !!! i mozna grac na necie ile sie chcei i z kim sie che

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 20-05-2002 18:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Fazi_Fizol Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Fazi_Fizol Znajdź więcej post'ów przez  Fazi_Fizol Dodaj Fazi_Fizol do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Fazi_Fizol prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LoveBeer
GreenMan



Zarejestrowany: Jan 2002
Lokalizacja: "Road House" Bar

do jk sa bodajze 2 pliki wykonywalne - jeden do singla, drugi do multi - niestety na mojej wersji byl tylko crack do singla, ale w zasadzie to kwestia 10 minut zeby sciagnac cracka do multi

__________________
"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 20-05-2002 18:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LoveBeer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LoveBeer Znajdź więcej post'ów przez  LoveBeer Dodaj LoveBeer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LoveBeer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Fazi_Fizol
Skilled (Knight)



Zarejestrowany: May 2002
Lokalizacja: Wrocław

quote:
Napisane oryginalnie przez LoveBeer
do jk sa bodajze 2 pliki wykonywalne - jeden do singla, drugi do multi - niestety na mojej wersji byl tylko crack do singla, ale w zasadzie to kwestia 10 minut zeby sciagnac cracka do multi


A po co Ci cracki ja smigam bez nich i nie mialem tego badziewia na plytach a Jak Bedziesz mial cracka to nie zainstalujesz patch 1.30 ! ))

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 20-05-2002 18:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Fazi_Fizol Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Fazi_Fizol Znajdź więcej post'ów przez  Fazi_Fizol Dodaj Fazi_Fizol do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Fazi_Fizol prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LoveBeer
GreenMan



Zarejestrowany: Jan 2002
Lokalizacja: "Road House" Bar

ok ok, moze nie cracki, ale scrackowane exeki... bez nich masz komunikat ze brak cd w napedzie

__________________
"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 20-05-2002 18:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LoveBeer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LoveBeer Znajdź więcej post'ów przez  LoveBeer Dodaj LoveBeer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LoveBeer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Fazi_Fizol
Skilled (Knight)



Zarejestrowany: May 2002
Lokalizacja: Wrocław

aha bo ja wkladam plytke i już ale jak ty nie wkladasz plytki lub ci wywala to masz ZONKA !!!!!! a najlepiej kup ORGINAL BUHAHAHAHAHA !!!

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 20-05-2002 18:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Fazi_Fizol Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Fazi_Fizol Znajdź więcej post'ów przez  Fazi_Fizol Dodaj Fazi_Fizol do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Fazi_Fizol prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LoveBeer
GreenMan



Zarejestrowany: Jan 2002
Lokalizacja: "Road House" Bar

no wlasnie... BUAHAHA

aha - a dokladnie taki sam mechanizm ma rtcw - 2 exeki...

__________________
"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 20-05-2002 18:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LoveBeer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LoveBeer Znajdź więcej post'ów przez  LoveBeer Dodaj LoveBeer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LoveBeer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Andrzej
Dżedaj Master



Zarejestrowany: Aug 2001
Lokalizacja: Polska

quote:
Napisane oryginalnie przez Fazi_Fizol


A po co Ci cracki ja smigam bez nich i nie mialem tego badziewia na plytach a Jak Bedziesz mial cracka to nie zainstalujesz patch 1.30 ! ))



Patch 1.30 dziwne nie slyszalem

__________________

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 24-05-2002 16:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Andrzej Znajdź więcej post'ów przez  Andrzej Dodaj Andrzej do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Fazi_Fizol
Skilled (Knight)



Zarejestrowany: May 2002
Lokalizacja: Wrocław

quote:
Napisane oryginalnie przez LoveBeer
do jk sa bodajze 2 pliki wykonywalne - jeden do singla, drugi do multi - niestety na mojej wersji byl tylko crack do singla, ale w zasadzie to kwestia 10 minut zeby sciagnac cracka do multi



EJ mam pytanko skad pociagnac te pliki ??? p pozyczylem kumplowi JK i chce tylko cacka na multi jak je masz to mi wyslij na maila [email protected]
z góry dzieki

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 26-05-2002 09:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Fazi_Fizol Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Fazi_Fizol Znajdź więcej post'ów przez  Fazi_Fizol Dodaj Fazi_Fizol do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Fazi_Fizol prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Gorefest
Skilled (Knight)



Zarejestrowany: May 2002
Lokalizacja: gdzie mieszkam?

Unhappy AHA JESZCZE JEDNO

Gram na piracie i wszystko szło perfekt ale ostatnio jak naciskam new list (update) to nic się nie dzieje!no to jakiś skandal - płacę to wymagam nie?! Ma ktoś coś takiego?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 31-05-2002 17:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Gorefest Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Gorefest Znajdź więcej post'ów przez  Gorefest Dodaj Gorefest do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Gorefest prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
TYMOL
Skilled (Knight)



Zarejestrowany: May 2002
Lokalizacja: Częstochowa

To ci się dzieje często, czy tylko raz tak miałeś?? Mi też nie chciała się lista serwów ściągać, ale za następnym odpaleniem Jk2 był wszystko wporzo.

__________________
I am of the Everlasting,
I am the Darkness,
The Eternal Night that spans the distance between the stars.
I cannot be overcome for there is none greater than I .
The Light of the Stars may push back the Night,
But in the end all things are returned to me,
I of the Darkness,
I am the Lord of the Night.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 02-06-2002 16:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil TYMOL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do TYMOL Znajdź więcej post'ów przez  TYMOL Dodaj TYMOL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać TYMOL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Gorefest
Skilled (Knight)



Zarejestrowany: May 2002
Lokalizacja: gdzie mieszkam?

Już jest ok - włączyłem drugi raz i działa

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 03-06-2002 13:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Gorefest Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Gorefest Znajdź więcej post'ów przez  Gorefest Dodaj Gorefest do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Gorefest prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
TYMOL
Skilled (Knight)



Zarejestrowany: May 2002
Lokalizacja: Częstochowa

Ja tylko jestem jeszcze ciekawy czemu się tak robiło ??

__________________
I am of the Everlasting,
I am the Darkness,
The Eternal Night that spans the distance between the stars.
I cannot be overcome for there is none greater than I .
The Light of the Stars may push back the Night,
But in the end all things are returned to me,
I of the Darkness,
I am the Lord of the Night.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 03-06-2002 16:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil TYMOL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do TYMOL Znajdź więcej post'ów przez  TYMOL Dodaj TYMOL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać TYMOL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 06:27.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.
 


Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl



board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions