quote: Napisane oryginalnie przez [WP]SS-MAN
To proste........
Nie chciało im się!!!
Gre wydali za 180zł a nawet z 10 mapek do multi nie dali
Ja mysle ze od stycznia trzeba zawiazac inicjatywe Westerplatte, maly zespol ktory zrobi perelke! YEAH.
Moge sie zajac txtorami, czescia modeli (kce koniecznie zrobic niemieckie dzialo albo czolg Moge zrobis pak ze skinami do westerplatte dla axis i alies Mysle ze najlatwiej sie jakos dogadac kto to chce robic w praktyce usiasc na dupie na poczatek, kazdy porysuje pare mapek sobie na kartce wybierze sie best plan, np ankieta na sajcie WESTERPLATE.PRV.PL etc 
GO GO GO TIGERS!
Ojczyzna cie potrzebuje, twoi koledzy juz sa na froncie!
PS: Moja wizja sie nie zmienila, ja wyobrazam sobie to tak: (przypomne)
Mapa typu depot wysadz im cos , lub oni ci wysadza 
2 sekcje mapy po srodku flaga z respem do zdobycia.
1 Sekcja okopen mit artillery batterien, nie wiem czy ktos wie jak wygalada okopana bateria wcale nie 2 okopy i 2-3 dziala To mala fortyfikacja , wiec to sektion A z dzialami do wysadzenie przez pochaterskich Polakow.
2 Sekcja, to umocnienia PL, za jakim murkiem np. Mozna wysadzic murek albo juz 1 dziura bedzie zrobiona przez tkwiacy w nim czolg taki mi sie to widzi (kce czolga robic noo) za nim ala bitch bunkren na podstawie historycznych fotek planow etc, czesciowo.
Aha okopy Axis to nie takie trenches jakie znamy, tylko okopy ze jak stoisz to ci lepek wystaje i mozesz walic, kucasz nie widac cie. W okopach stanowiska MG z workami. Tak ze jedni i 2dzy moga sie solidnie pobronic.
Oczywiscie wezmiemy sie za najlepszy pomysl w maire historycznie sensowny (tylko plz plz plz , zadnego wysadzania okretow lub czegos na nich) PL sie bronili do konca a nie szturmowali baltyk moga przedpola swoje tak jak np ta beterie moja przykladowa ataken 
|