Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Samotnia
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
OGO
niema mnie

Lightbulb Samotnia

Jak już wiecie a jak nie wiecie to już wiecie. Mam zamiar się zamknąć na 3 dni z książkami. Narazie robię w ten weekend próbny dzień. Zastanawiam się nad książkami filozoficznymi jakie powinienem ze sobą wziąść na przeczytanie.

Weźcie pod uwage jeden dzień - dzień próbny, oraz całość planu czyli 3 dni (3x24h).

Wszelkie sugestie mile widziane.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 14-11-2001 23:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]RAPTOR
fpp.pl
Administrator

Bedziesz jadl? Bedziesz mogl rozmawiac ze starymi? Chcesz pobic rekord Ginesa? Nie lepiej zamknac sie z komputerem na 3 dni

Problemy trzeba rozwiązywać, a nie stwarzać!

Old Post 15-11-2001 07:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]RAPTOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]RAPTOR Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]RAPTOR Dodaj [FPP]RAPTOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]RAPTOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Ogo chyba chce pomyslec przez pewien czas... no wiesh ... uruchomic komorki mozgowe

GL OGO! Ja Ci nie pomoge bo ksiazki czytam raczej dla relaxu i sa to ksiazki z reguly lekkie i przyjemne

Old Post 15-11-2001 08:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Venotom
twardy_chomik

Polecam ksiązki Toma Clancy`ego.

Old Post 15-11-2001 12:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Venotom Znajdź więcej post'ów przez  Venotom Dodaj Venotom do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Venotom prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Raptor
Bedziesz jadl? Bedziesz mogl rozmawiac ze starymi? Chcesz pobic rekord Ginesa? Nie lepiej zamknac sie z komputerem na 3 dni

Tak praktycznie mam, iż jestem z komputerem zamknięty w pokoju, teraz planuję samotnie w której nic nie będzie oprócz mnie i książek i miejsca do spania. Jadł będę to co mi kochana mamusia da, rozmów i kontaktów z innymi osobami będę unikał. Zamknę się z książkami i własnymi myślami.

Old Post 15-11-2001 12:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jarek
Pop Shop Boy :P

Exclamation

quote:
Napisane oryginalnie przez Venotom
Polecam ksiązki Toma Clancy`ego.

Faacet wyluzuj troszke z tym Clancy'm

Old Post 15-11-2001 12:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jarek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jarek Znajdź więcej post'ów przez  Jarek Dodaj Jarek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Neo
Warrior (Scrag)

Re: Samotnia

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]OGO
Jak już wiecie a jak nie wiecie to już wiecie. Mam zamiar się zamknąć na 3 dni z książkami. Narazie robię w ten weekend próbny dzień. Zastanawiam się nad książkami filozoficznymi jakie powinienem ze sobą wziąść na przeczytanie.

Weźcie pod uwage jeden dzień - dzień próbny, oraz całość planu czyli 3 dni (3x24h).

ja bym tam zabral trylogie tolkiena i przeczytal za jednym posiedzeniem [yeah!]

Old Post 15-11-2001 13:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Neo Znajdź więcej post'ów przez  Neo Dodaj Neo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Neo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:

Tak praktycznie mam, iż jestem z komputerem zamknięty w pokoju, teraz (...) rozmów i kontaktów z innymi osobami będę unikał. Zamknę się z książkami i własnymi myślami.

Hmm.....ciekawe. Mi tam pomysl sie podoba - czasami tez bym chcial oderwac sie na kilka dni od wszystkiego i posiedziec samemu. Z tym ze dla mnie leprzym terminem byla by wiosna Przyjemniej jest wyjechac gdzies samemu na 1 dzien, gdzie nikt ci nie bedzie przeszkadzac, lezec, patrzyc w niebi i rozmyslac

Old Post 15-11-2001 14:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Venotom
twardy_chomik

quote:
Napisane oryginalnie przez Yareq

Faacet wyluzuj troszke z tym Clancy'm

Ja tylko polecam OGOwi (chyba tak się odmienia) dobre książki.

Old Post 15-11-2001 14:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Venotom Znajdź więcej post'ów przez  Venotom Dodaj Venotom do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Venotom prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

OG0 poczytaj Biznes szybki jak mysl Bill'a Gie

Old Post 15-11-2001 14:49
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

OGO - Plastusiowe przedszkole.
A tak na powaznie... hmm...
To zalezy co Cie interesuje i jaka masz postawe do danych ksiazek. Nie biez romansidel zadnych, bo albo bedziesz plakal caly czas, albo bedziesz sie z nich smial. To samo tyczy sie innych ksiazek, nie zamykaj sie w jednym gatunku, postaraj sie wziac cos z sci-fi, fantasy, jakas komedyja itp. Nie zapomnij jednego romansidla dla odprezenia.
Tytulami nie zarzuce za bardzo.
Ale tak na koniec tego posta chcialem zyczyc szczescia i udanego "wyczynu". GL & HF!!!

Old Post 15-11-2001 16:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Re: Samotnia

quote:

Hmm sugestie... weź 50 litrow wody... 5 kg. kiełbasy... 2litry musztardy... majonez... oraz buraczki (do tego koncentrat pomidowrowy) i kethup.... niezapominając o różańcu i mydle

Old Post 15-11-2001 16:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Nie wiem czy zauwazyliscie, ale OGO zaznaczyl wyraznie, ze chodzi mu o ksiazki [b]filozoficzne[/b[, wiec wszelkie fantasy,sci-fi, raczej nie wchodza w gre (choc jest kilka takich, ktore daja do myslenia).

Z tytulow jakie moge ci polecic to:
Umberto Eco "Wahadlo Foucaulta" - obowiazkowo musisz to wziac
Umberto Eco "Imie Rozy" - rozne sa opinie na temat tej ksiazki, jednak uwazam, ze nadaje sie do tego czynu
William Shakespeare "Hamlet" - narazie tylko "Hamleta" z utworow Shakespear'a udalo mi sie przeczytac, ale dzieki niemu juz wiem, ze warto poznac takze jego inne dziela. Tak wiec wez jeszcze takie utwory jak "Makbet", "Krol Lir", "Romeo i Julia" i cala reszte jego wspanialych dziel, ktorych chyba raczej nie musze wymieniac.
Mika Waltari "Egipcjanin Sinuhe" - bardzo dobra ksiazka poruszajaca sprawy moralnosci, religii, etc.
Terry Pratchett, Jack Cohen, Ian Stewart "Nauka Swiata Dysku" - wbrew pozorom (cokolwiek sadzicie o Swiecie Dysku) jest to bardzo ciekawa ksiazka, ktora w bardzo ciekawy sposob porownuje fizyke (a raczej magie) Swiata Dysku z nasza. Mozna sie z niej wiele dowiedziec.

I oczywiscie jest jeszcze mnostwo ciekawych ksiazek, przez ktore warto przebrnac. Nie wiem czy czytales, pewnie tak, ale jezeli nie to mozesz przeczytac "Biblie Szatana" Antona Shandora LaVey'a. Na tyle na ile cie znam to wiem, ze zdrowo i z rozsadkiem podejdziesz do tej ksiazki i nie dasz sie bardzo dobremu psychologowi jakim byl LaVey. Ale z tej lektury mozna tez wyciagnac kilka wnioskow.

Wiecej nic na mysl mi nie przychodzi... Moze jakies utwory Nietszche'go... Albo "Diune" Franka Herbert'a...

Old Post 15-11-2001 17:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]f0rgotten
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

Arrow

Ja polecam ksiazki Clive'a Cussler'a !!! Jak dotad przeczytale jego wszystkie...

Old Post 15-11-2001 17:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]f0rgotten Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]f0rgotten Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]f0rgotten Dodaj [FPP]f0rgotten do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]f0rgotten prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

Wiem, ze nudze ze Staskiem, ale :
Dzienniki Gwiazdowe, Cyberiada, Glos Pana, Kongres Futurologiczny - praktycznie przeczytasz to za jednym posiedzeniem tak wciaga
Kula - Crichton - jak wyzej
Neuromancer, Graf Zero, Mona Liza Trubo - William Gibson - troche mniej wciaga, bardziej bajkowe, ale mozna poczytac

Old Post 15-11-2001 21:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jar0d
ludzik

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR
...ze chodzi mu o ksiazki filozoficzne

SweepeR wymieniles tu kilka tytulow, chcialbym spytac, ktore z nich polecilbys osobie wkraczajadopiero w ta tematyke, co by sie nie zniechecila i zakrecila zbytnio... mam tu na mysli jakies, powiedzmy lzejsze...a moze poradzilbys rozpoczecie od zupelnie innej ksiazki...

Old Post 15-11-2001 21:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jar0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jar0d Znajdź więcej post'ów przez  Jar0d Dodaj Jar0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jar0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR

I oczywiscie jest jeszcze mnostwo ciekawych ksiazek, przez ktore warto przebrnac. Nie wiem czy czytales, pewnie tak, ale jezeli nie to mozesz przeczytac "Biblie Szatana" Antona Shandora LaVey'a. Na tyle na ile cie znam to wiem, ze zdrowo i z rozsadkiem podejdziesz do tej ksiazki i nie dasz sie bardzo dobremu psychologowi jakim byl LaVey. Ale z tej lektury mozna tez wyciagnac kilka wnioskow.

Wiecej nic na mysl mi nie przychodzi... Moze jakies utwory Nietszche'go... Albo "Diune" Franka Herbert'a...

co do Biblii Szatana - nie polecam, wypaczenie posklejane rozne, kulty, religie i poglady filozoficzne, najczesciej proste - hedonizm

a co do Nietsche(na nim niby sie wzrowoal LaVey - ale mu do piet nie dorasta ) to przeczytaj Zaratustre. Mozna to uznac za taka Biblie Nietschegeo. Sa tam przypowiesci, piesni etc.

Old Post 15-11-2001 21:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Jezeli juz jestesmy przy filozoficznych rzeczach (na gornym poscie zle zrozumialem intencje OGA) to jest takie cos jak Dies Irae. Hmm... jest to wiersz (a raczej poemat), niedlugi - ale tresciwy. Dajacy duzo do myslenia - przynajmniej mi, porusza dosc powazny temat i jest interesujaco napisany. Nie pamietam autora... Potem ten sam autor napisal drugi poemat pt. Salve Regina i jest calkowita przeciwnoscia Dies Irae.

Old Post 15-11-2001 21:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LaGranda
Masta of Dizasta

quote:
kontaktów z innymi osobami będę unikał. Zamknę się z książkami i własnymi myślami.

Cyba niezle go powialo w glowe . Stary lepiej sobie idz na jakas impreze, albo jak juz to zapisz sie do Klasztoru . Tam jak dobrze bedzie, to bedziesz mial wiecej dni odosobnienia na czytanie .

Old Post 16-11-2001 04:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LaGranda Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LaGranda Znajdź więcej post'ów przez  LaGranda Dodaj LaGranda do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LaGranda prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

quote:
Napisane oryginalnie przez Jar0d
SweepeR wymieniles tu kilka tytulow, chcialbym spytac, ktore z nich polecilbys osobie wkraczajadopiero w ta tematyke, co by sie nie zniechecila i zakrecila zbytnio... mam tu na mysli jakies, powiedzmy lzejsze...a moze poradzilbys rozpoczecie od zupelnie innej ksiazki...

Jostein Gaarder "Swiat Zofii" - nie osadzaj po tytule, wbrew pozorom jest bardzo zarabista ksiazka napisana w taki sposob ze sie nudzi i sie wszystko dobrze rozumie. Oczywisciew wszystko pobieznie jest opisane.

Old Post 16-11-2001 12:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]f0rgotten
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

aha... i jeszcze polecam Apokalipse w.g. sw.JAKIEGOS TAM

Old Post 16-11-2001 14:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]f0rgotten Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]f0rgotten Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]f0rgotten Dodaj [FPP]f0rgotten do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]f0rgotten prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

Jana? Będziemy to przerabiać w tym roku jako lekturę...
A z książek psychologicznych, to nie wiem, co czytać... Sam ostatnio przeczytałem Akta Odessy i Negocjatora Frederica Forsyth'a. Polecam. A teraz czytam Diabelską Alternatywę tego samego autora.

Old Post 16-11-2001 14:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

brakuje mi w waszych opisach:
Tolkiena... zacznij od Hobbita, pozniej>Wladca Pierscieni>Silamrillion>Ksiegi Niedokonczonych Opowiesci... a dalej jeszcze Przygody Toma... oraz Rudy Dzil i jego pies... i dokladne studium Atlasu Srodziemia...

poza tym proponuje dziela Marksa i Engelsa oraz Mein Kampf Adolfa H. moze jeszcze historyczna ksiazke o SS [ja mam cos takiegp ] i dolaczam sie do propozycji sweepera...

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Old Post 16-11-2001 19:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

Tolkien vor ever =]

wes sie ogo zamknij z jakas dziewczyna na weekend... a jak cos polecam moja ulubiona ksiazke poza hobbitem, kamienie na szaniec... pewnie wszyscy czytali... ja czytam 3 raz i nadal mi sie podoba =P

Old Post 16-11-2001 20:15
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Neo
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez 1_Al!EN_0
brakuje mi w waszych opisach:
Tolkiena... zacznij od Hobbita, pozniej>Wladca Pierscieni>Silamrillion>Ksiegi Niedokonczonych Opowiesci... a dalej jeszcze Przygody Toma... oraz Rudy Dzil i jego pies... i dokladne studium Atlasu Srodziemia...

?!?
przeciez wspomnialem

Old Post 16-11-2001 21:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Neo Znajdź więcej post'ów przez  Neo Dodaj Neo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Neo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lis3n
Who Cares ??

a ja bym sie zamknal na 3 dni ale nie z ksiazkami
(faceci chyba wiedza o co chodzi , a jesc nie musze )

mail me [email protected]
pozdr00vka undercover lisen

Old Post 17-11-2001 00:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lis3n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lis3n Znajdź więcej post'ów przez  Lis3n Dodaj Lis3n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lis3n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez Neo

?!?
przeciez wspomnialem

eee... za szybko przewijalem strone... poza tym ty mowiles tylko o trylogii... ale mowiles, fakt, sorx, honor is coming back to u... albo shit is going around mi

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Old Post 17-11-2001 00:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Lis3n
a ja bym sie zamknal na 3 dni ale nie z ksiazkami
(faceci chyba wiedza o co chodzi , a jesc nie musze )

hehhee ja mam taki pomysl na oderwanie sie od szarosci taki jak sam to nazwalem "wild life" wyrozniam 2 typy jeden taki ze masz duzo kasy mowisz rodzinie ze wyjezdzasz i wynajmujesz pokoj w hotelu (drogim hotelu) spraszasz tam panienki leje sie alkohol chodzisz po miescie jadasz w najleprzych restauracjach wydajesz kase na lewo i prawo na wszystko na co masz ochote na co nigdy wczesniej nie wydal bys kasy ! po tygodniu takiej rospusty "jestes goly i wesoly" (i to serio wesoly) bo mozesz wkoncu powiedziec ze posmakowales zycia ! 2 typ to taki ze idziesz w miasto zupelnie bez kasy i zyjesz jak menel z tego co ukradniesz spisz w smietniku i czyjesz wolnosc ze nikt o tobie niepamieta ze jestes wolny od pieniedzy od obowiazkow !
jestes jeszcze 3 typ odmiana typu drugiego czyli idziesz bezniczego np do jakiegos lasu na tydzien i wszystko robisz tam odpoczatku szalas itp co wy na to ? ja mam czasami ochote na podobne dziwadzctwa. Moze zle to powiedzialem nie dziwadztwa ale oderwanie sie od zycia szarego pospolitego polaczka i zrobienie czegos innego wcielenie sie w kogos kim niejestem.

Old Post 25-11-2001 00:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 03:50.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions