sądze że jednak miewszystkim tym "brzydszym"niejest już tak zle,przecież ilu ludzi nienajładniejszy ustatkowało sie i ma dobrą prace np.lekaże,adwokaci....moge dużo wymieniac a w takich zawodach nieliczy sie piękno tylko to co ma sie w głowie.Taki człowiek musi liczyc tylko na siebie i przytym miec dużo samozaparcia,żeby sie niezałamac własnym wyglądem ale oczywiscie może byc inaczej jesli gosciu ma dobry charakter jest przyjazny i ma dobrych przyjaciół ktrzy mu pomagąw biedzie to takiemu osobnikowi tak samo łatwo sie zdobywało to o czym sie maży jak temu co posiada ładną urode.
Z tego wynika że najbardziej wartosciową żeczą jaką człowiek może posiąsc jest to co sie ma w sobie czyli charakter,umysł i talent.Bo każdy,każda z nas ma w sobie talent,tylko jeszcze niewiemy w jakiej dziedzinie.
Oczywiscie takie tam szychy,żylety i takie tam nieosiągną za wiele jesli będą miały rozum 12 letniego dzieciaka,i co z tego że ma ładne nogi,tważ,zdeżaki ....taka to za daleko niezajedzie.Powiecmy maży ona żeby zostac tam jakąs modelką uczy sie jak bałwan i niejest ogulnie za pojetna,predzej ona trafi do burdelu,niż do wystaw mody,bo zamiast pomyslec zgodzi sie na propozycje pierwszego lepszego oszusta co powie jej np. " jaka ty jestes ładna choc wskakuj do wozu to zawioze cie do mojego biura akurat tak sie składa że jestem słynnym tam jakims biznesmenem i uczynie cie gwiazdą" a potem tylko BUM i dziewczyny niema,tylko po paru dniach ktos ją znajduje w rowie zgwałconą.Tak samo i z mężczyzną,podałem kobiete bo mi łatwiej było wymyslic przykład(przykład jakis niebardzo mi wyszedł ale chyba rozumiecie co przez niego chciałem przekazac)
Oczywiscie jesli dajmy na to osoba mądra będzie posidała ładną urode to nietylko będzie sie jej dorze układało w życiu ale i powinna ona dziekowac Bogu że obdażył ją obydwoma dobrymi cechami jakich niekażdyczłowiek może posiąsc.