Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > UT-mod do q3
Co sadzisz o modzie do Q3 - Urban Terror?
Ta ankieta została zakończona.
Jest swietny , lepszego nie widzialem 7 50.00%
Jest dobry ale ma kilka niedociagniec 3 21.43%
Jest przecietny , jak kazdy inny mod 2 14.29%
Jest slaby , mogli by wymyslic cos lepszego 0 0%
Jest beznadziejny , nawet po litrze bym w niego nie zagral 2 14.29%
W sumie: 14 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
-v3-kiler
death warior

UT-mod do q3

Bedzie jak na bilboardach

Jezeli nudzi wam sie juz q3 , macie ochote pograc w gre ktora jest realistyczna i w której nie chodzi tylko o to zeby biec samemu i rozwalac co popadnie , radze wam sciagnac sobie mod do q3 Urban Terror. Gra jest chole...... realistyczna , dostajesz w glowe , niezyjesz - to chyba oczywiste
Jezeli chcecie zmienic mod to najlepiej na ten i to jak najszybciej.
W UT(urban terror , nie mylic z unreal tournament) nie ma jeszcze takiego wysokiego pulapu jak w q3 , gdzie jak sie wejdzie na serw to zdobycie 1 fraga graniczy z cudem. Jest w UT kilku zawodników siatowego poziomu ale w tej chwili , mo|na si w kilka miesicy przebi do czolówki.
Grafa w UT tez jest o klase lepsza niz w q3
W wiekszosci przypadkow jest tak , ze jak ktos zagra raz to juz potem nie przestaje.

P.S. Szczerze zachecam

Oto kilka Screenow z UT:

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 01-02-2002 16:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -v3-kiler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -v3-kiler Znajdź więcej post'ów przez  -v3-kiler Dodaj -v3-kiler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -v3-kiler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-v3-R.K.Pyziaty
Skilled (Knight)

hi
Chcialbym dodac dla milosnikow cs ze dla mnie ut jewst o klase lepsze.
Odpowiadajcie

Old Post 01-02-2002 22:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -v3-R.K.Pyziaty Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -v3-R.K.Pyziaty Znajdź więcej post'ów przez  -v3-R.K.Pyziaty Dodaj -v3-R.K.Pyziaty do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -v3-R.K.Pyziaty prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chaos
Grand Master of Disaster

Thumbs up UT

Powiem jedno... miodzio modzik. Ja tam sie na niego przerzucilem. Bardzo dlugo gralem w q3 ale to co zobaczylem na UT przeroslo moje oczekiwania co do tego moda...

Mamnadzieje, ze ten post zacheci kogos na przestawienie sie. Naprwade warto!

Pozdrawiam

I tak dni człowiecze są jak liść, co spada, i jak trawa, co usycha. Ty też odejdziesz w zapomnienie, jak ten kwiat, co upadł na murawę, jak wino, które rozlane wsiąka w ziemię...

Old Post 01-02-2002 22:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chaos Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chaos Znajdź więcej post'ów przez  Chaos Dodaj Chaos do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chaos prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

Gdybym miał polegać na załączonych screenach - to nigdy bym tego nie ruszył. Co to Sims 4000???
Ale mam to w domu, i uważam że jest doskonałą alternatywą dla camperstrajka

niestety, nie dla mnie taka gierka...
nie przekonuje mnie nawet to, że w krótkim czasie mógłbym się przebić do czołówki...

Old Post 02-02-2002 12:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Heh, nie wiem, jakis dziwny jestem or smthg bo kiedys zaczalem w tego moda grac z ciekawosci, ale przestalem

Nie lubie realistycznych gierek szczerze mowiac. Jak bym chcial miec realizm to bym polazl do dziadka po siekiere i poszedl do jakiegos centrum handlowego Wlaczam sobie Q3 po to, zeby sie wyzyc, po**********c troche na wszystkie strony, etc. I dlatego kocham CPMA A jak chce sobie taktycznie pograc, czy cus to sobie gram z dziadkiem w szachy

Ale nie mam nic przeciwko UT.

Old Post 02-02-2002 12:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ereaser
Mr. self destuct

quote:
Napisane oryginalnie przez -v3-R.K.Pyziaty
hi
Chcialbym dodac dla milosnikow cs ze dla mnie ut jewst o klase lepsze.
Odpowiadajcie

Wow naprawde ciekawe bo ja jeszcze niegrałem w UT
Na board długo niechodziłem bo do qmpla z kolegami kompy znioslismy z początku chcielismy nawalac w q3 ale potem ktos tam zaproponował żeby w cs'a zagrac z początku niechetnie sie zgodziłem ale po 20 min. tak sie wgrałem że niechciałem na żadną inną giere sie przeżucic.Cs to poprostu wymiotliwa gierka,jesli UT jest jeszcze lepszy niż CS to se już niewyobrażam co to za cudo.

Old Post 02-02-2002 16:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ereaser Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ereaser Znajdź więcej post'ów przez  ereaser Dodaj ereaser do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ereaser prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

Rzeczywiście Żbillboard się zrobił, Agitacyjny...

Old Post 02-02-2002 16:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ereaser
Mr. self destuct

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR

Ale nie mam nic przeciwko UT.

Heh no oczywiscie ja tak samo niemam nic przeciwko q3 a cs,lubie obie gierki.Obiema gram na zmiane jak mi sie znudzi q3 to se biore cs'a pod łapę,a jak będe chciał sie oderwac od realnosci to se q3 włocze(oczywiscie z cpm)

Old Post 02-02-2002 16:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ereaser Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ereaser Znajdź więcej post'ów przez  ereaser Dodaj ereaser do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ereaser prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez ereaser

Heh no oczywiscie ja tak samo niemam nic przeciwko q3 a cs,lubie obie gierki.Obiema gram na zmiane jak mi sie znudzi q3 to se biore cs'a pod łapę,a jak będe chciał sie oderwac od realnosci to se q3 włocze(oczywiscie z cpm)

A ja bede powtarzal az do znudzenia...

CS to gra zbiorowa a q3 (w naszym kraju) to 1 na 1... wiecej nie trzeba chyba tlumaczyc....

Old Post 02-02-2002 16:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ereaser
Mr. self destuct

no oczywiscie że zbiorowa chyba niepomyslałes że gram w cs'a sam z botami?

Old Post 02-02-2002 17:31
SweepeR
sweter

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]LucaS
CS to gra zbiorowa a q3 (w naszym kraju) to 1 na 1... wiecej nie trzeba chyba tlumaczyc....

No jakos mi sie nie wydaje... Ostatnimi czasy TDM jest o wiele bardziej popularniejszy niz 1na1...

Old Post 02-02-2002 18:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR

No jakos mi sie nie wydaje... Ostatnimi czasy TDM jest o wiele bardziej popularniejszy niz 1na1...

No ja jakos ekipy zebrac nie moge... chodzby na CTF'a

Do erasera - mialem na mysli, ze nie ma tych gier co porownywac (juz to mowilem ze sto razy).

Old Post 02-02-2002 19:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-v3-kiler
death warior

Ludzie jak was slucham to mi sie na hafta zbiera. Przecierz wy tu taki spam dajecie , ze szok to samo co wy w 100 to ja bym w 1 poscie napisal . Takie rozmowy , przezycia czy przemyslenia to sobie mozna na GG powiedziec a nie na 4um gdzie ludzie czytaja te wasze posty po 2 slowa w 1 i im sie pewnie tez na hafta zbiera.

P.S.Slawek masz bardzo ladna buske
P.S.2 Tez nie mam nic do innych gier ale zachecam do sprobowania UT.

Old Post 02-02-2002 23:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -v3-kiler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -v3-kiler Znajdź więcej post'ów przez  -v3-kiler Dodaj -v3-kiler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -v3-kiler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez -v3-kiler
Ludzie jak was slucham to mi sie na hafta zbiera.

W Oniczym konkretnym - jest topic o tym...

Old Post 02-02-2002 23:57
GuriaS
Breathe

Talking e

nie ma o czym gadac... ut rox

Old Post 03-02-2002 00:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LaM4
Skilled (Knight)

Thumbs up Re: e

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS
nie ma o czym gadac... ut rox

Zgadam sie z kazdym tym slowem UT jest swietne. W sumie gram w niego jakies 3 dni - ale niesamowicie mi sie podoba. Andrenalina skacze na maxa Ta swiadomosc ze dostaniesz jedna kulke i padniesz sklania dorefleksjii i takiego wytezenia wzroku i sluchu ze jak zdejmuje sluchawki z uszu to slysze co gadaja sasiedzi hehe
Tak na serio - polecam tego modzika wszystkim - najlepsze sa takie wymiatanki 10 na 10 wyrabczaste
A i jeszcze jedno - Team Survivior rox do kwadratu

Old Post 03-02-2002 11:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LaM4 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LaM4 Znajdź więcej post'ów przez  LaM4 Dodaj LaM4 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LaM4 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-v3-kiler
death warior

Angry zamknijmy to!

Widze , ze prawie wszyscy z q3 maja w d..... to co tutaj napisalem , wiec proponuje zamknac ten topic i nie bedzie zasmiecal waszego 4um.
P.S. Nie wiem kto jest adminem tego 4um , moze Majes wiec niech go zamknie (ten topic)

Old Post 05-02-2002 10:41
LaM4
Skilled (Knight)

Thumbs down

Kiler wyluzuj - jakis qfa dziwny jestes, zobacz ile odslon mial ten temat - cos okolo 150 wiec jezeli ktos puscza pawia po 2 slowach to zajebiscie zazgane sa te 150 osob ktore tu zagladaly.
A zygac sie im chce od twoich slow
Forum jest od tego zeby rozmawiac i wymieniac poglady nawet jezeli ktos moze to skojazyc ze spamem ponadto jezeli ktos to zrobi w 2 zdaniach czy w 20 to nie ma roznicy bo powiedzial to co chcial. Jezeli nie podoba ci sie cos to po prostu tego nie czytaj a nie najezdzasz na przemyslenia innych ludzi. W tym momencie obraziles 5 ludzi ktorzy napisali posty do tego tamatu

A co do zamkniecia topicu to zgadzam sie - przeciez jest oddzielne forum urban terror.

Po edycji: zgadzam sie Uć rooles
i to jest LaM4 a nie L4ma

Edytowane przez LaM4 dnia 05-02-2002 o godz. 11:48

Old Post 05-02-2002 11:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LaM4 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LaM4 Znajdź więcej post'ów przez  LaM4 Dodaj LaM4 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LaM4 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

Nie narzekaj, całe forum jest w śpiączce, więc tych parę odpowiedzi nie jest takim złym wynikiem.
Poza tym, cóż, UT ma swój board i jak ktoś się tym interesuje, pewnie sobie tam zagląda...

Niemniej vote: EOT

Po edycji: widzę że L4mA mnie wyprzedził
Uć rulez

Po edycji: a myślałem, że chodzi o to , że jesteś szczęśliwym posiadaczem druczków chorobowych L4

no sorki...

Edytowane przez slawek dnia 05-02-2002 o godz. 14:46

Old Post 05-02-2002 11:36
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez slawek
Niemniej vote: EOT

Trzy za - EOT

Mialo byc surowo i jest...

Old Post 05-02-2002 16:59
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:15.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions