Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > stare dobre czasy
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
deathcrush
łobuz

stare dobre czasy

ostatnio coraz czesciej wspominacie w roznych topikach, jak to kiedys dobrze bylo na boardzie, ile to ludzie tu nie pisalo, jakie to rozmowy byly zajmujace i inteligentne... no owszem, przyznam ze kiedys byl moze wiekszy ruch, wiecej topikow i dyskusji...
ale teraz jest jak jest i raczej samym gadaniem sie tego nie zmieni... inaczej chyba tez nie, przeciez nie bedziemy ze spluwa przy skroni zmuszac ludzie zapisz sie na board.fpp i pisz tam inteligentne posty...?
z drugiej strony bylo duzo holoty i bezsensownych, nieprzemyslanych topikow... teraz zostalo waskie grono osob ktore w miare sie znaja nawzajem, board nabral specyficznego klimatu i to chyba sie juz nie zmieni... tak mi sie wydaje...

wiec chcecie to wspominajcie z nutka nostalgii dobre czasy i madre dyskusje... mi jest teraz dobrze

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 13-06-2003 22:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

niedawmo ktoś zapodał linki do najciekawszych topicow nie pamiętam kto, ale ten ktoś o ile pamiętam ma te linki więc niech zapoda
W sumie osob jest mało i jest dobry klimat
A co do poziomu to moze byc gorzej

Old Post 13-06-2003 22:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
add1cted
still blind

ja niestety niemam zadnych wspomnien zwiazanych z boardem dajcie linki do najciekawszych tematow to poznam wasza historie

Old Post 13-06-2003 23:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil add1cted Kliknij tutaj by wysłać e-maila do add1cted Znajdź więcej post'ów przez  add1cted Dodaj add1cted do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać add1cted prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

"Urzekla mnie twoja historia"

Old Post 13-06-2003 23:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lesio
KOSZ

Zapodal je Sweeper ale nie pamietam w ktorym topicu

Old Post 13-06-2003 23:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lesio Znajdź więcej post'ów przez  Lesio Dodaj Lesio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lesio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Ja powiem tylko tyle że jak patrzę na moje stare posty to zastanawiam sie jak mogłem być kiedyś tak głupi... ale kiedyś to było śmiesznie, dojście do 300 postów było dla mnie czymś nierealnym (konto @fpp.pl for free) a potem nabijało sie po 20 dziennie... eh to były czasy, wy młodzi nie wiecie co to życie. Heh jak board szumiał jak Saari pisała pierwsze posty... pozdr 4 all zgredoRz

Old Post 13-06-2003 23:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

heh pamietam jak czytalem boarda po raz pierwszy... nic nie rozumialem, nie wieidzialem jaki tutaj klimat panuje.. potem wszedlem na boarda dopiero po jakims miesiacu/dwoch... i teraz tak mi zostalo ze juz sie zagospodarowalo i na boarda lookam kilka razy dziennie a czasem na godzine poprostu teraz bez patrzenia na boarda nie idzie wytrzymac etem uzalezniony!

Old Post 13-06-2003 23:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

A ja wam coś powiem/napisze:
Świat idzie naprzód, świat się zmienia.
Każdego dnia tworzą się nowe teorie.

Old Post 14-06-2003 00:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LoveBeer
GreenMan

a ja nie wiem jaka sila mna cisnela na ten board i skad sie tu wogole wzialem ? ale w zasadzie juz od poczatku (mojego ) byl tu mily luzik

kurcze, musze sie powaznie nad soba zastanowic... przemyslec pare spraw, pojsc do psychiatry moze... albo chocby walnac deklem w sciane...

"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Old Post 14-06-2003 07:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LoveBeer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LoveBeer Znajdź więcej post'ów przez  LoveBeer Dodaj LoveBeer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LoveBeer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR
Kiedys dawno (jakos w zeszle wakacje) tez tak sobie wlasnie przegladalem stare topici... I nawet zrobilem liste tych fajnych, do ktorych warto zajrzec, ktore stanowia o historii tego forum... Lista jest dluga i przejrzenie tych wszystkich tematow moze zajac troche czasu... Ale fajnie tak sobie usiasc i powspominac:

Prosilbym tylko zebyscie nic juz w tych topicach nie pisali ani nie glosowali w ankietach jesli sa... Niech pozostana one w naszej pamieci takimi fajnymi jakie byly

ROZWAŻANIA:

Komputer rujnuje moje życie by [FPP]SweepeR
Religia ? A co to jest w ogóle ? by DZASKUL
Policja by oxygen
Gry jak kobieta. by $hizO
Idealna gra. by bizonek
3 wojana swiatowa!!!!!!!! by [FPP]SweepeR
[filozofia] Rozwiazanie pewniej zagadki by DEiMOss
Ostry sex, ostre palenie... by DEiMOss
Mądrości życiowe by bizonek
Teoria. by OGO
czy jestesmy tolerancyjni by tram-
Mrok by Klarkash-ton
Stracilem sens zycia by 1_Al!EN_0
Kosciol a wiara... by tRoll_q
internet smierdzi (coraz bardziej) by tram-
Granie za pomoca mysli by [FPP]SweepeR
'Polska' czy 'polska' by tram-
ankieta inna niz wszystkie by weirdo
wyglad zewnetrzny by Infinite
Czy jestesmy sami? by PiaSkuN
Walentynki? by Anouaar

TOPICI RAPTORA:

Po co chodzimy do szkoly?
Kara czy pochwala mobilizuje?
Czy komp jest uzywka?
koszmary
bycie normalnym
Zachowanie
Mistrz
Odbija nam przez nude
chwila prawdy
jak to jest?

INNE:

sms od OG0 by blo
Browar by [FPP]Shooler (czemu ten zawsze tylko o jednym? )
Board zyje! by Anouaar
am am czyli co lubimy by bizonek
FPP.PL Party by [FPP]SweepeR
Coś pozytywnego by OGO
Ksionszki by DEiMOss
oto topic rymowany bo jednego wroga mamy by 1_Al!EN_0
Pulipt jako zwierciadlo duszy by Anouaar
Buhahahahahahahahahahahaha by OGO
Scenariusz filmu całkowicie amatorskiego. by OGO
Chrrrrrrrrrrrr by OGO
brunetki, blondynki - gdzie sa te dziewczynki?! by 1_Al!EN_0
Milosciwa Pani by ZimZum
deja vu by tram-
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr by OGO
Muzyczne CV, czyli nie od zawsze... by 1_Al!EN_0
Quit by [FPP]SweepeR
inteligentne rozmowy na #fpp by tram-
Samotnia by OGO
Nalewka [NA] - Board Clan by [FPP]Shooler (a nie mowilem? )
Harry Potter to Szejtan by ZimZum
gry komputerowe... by [FPP]xen0m
RaNdKa przez INTERNET ! by Wania
100 000 post by [FPP]SweepeR
A może najgorsze gry w historii? by slawek

Hellou ))))) by Władca
Kampowanie w.g. Venotoma by Venotom
Historyjka.... by AlieneK

znalazlem

ja bym jeszce dał alkohol bezalkoholowy

A jak ja wpadałem na boarda to trafiłem na siakis kryzys bo co chwila ktos pisał, że odchodzi

Old Post 14-06-2003 09:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
add1cted
still blind

Narazie przeczytalem tylko kilka i zaczynam zalowac ze nie bylo mnie wczesniej tyle ciekawych topicow mnie ominelo. Thx dla sweepera za ta liste i dla alienka za znalezienie jej.

Old Post 14-06-2003 14:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil add1cted Kliknij tutaj by wysłać e-maila do add1cted Znajdź więcej post'ów przez  add1cted Dodaj add1cted do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać add1cted prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Onion

Cool

ta stare dobre czasy...
ale jak sie tak patrzy na te topici to widac jakie bylo nabijanie postoow

Old Post 14-06-2003 17:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Onion Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Onion Znajdź więcej post'ów przez  Onion Dodaj Onion do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Onion prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Kilka sekund po tym jak Alienek ja zapostowal przeczytalem ten topic

Old Post 14-06-2003 18:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LoveBeer
GreenMan

ale powiedzcie sami - wylaczenie counterow jednak spowodowalo lekka stagnacje na forum... juz nie ma dzien w dzien 4 stron z nowymi postami do ogladniecia zreszta - to bylo do przewidzenia... i zeby nie bylo - oczywiscie niewatpliwie plusty takiego dzialania tez byly (chociaz nie wiem jakie )

"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Old Post 14-06-2003 18:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LoveBeer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LoveBeer Znajdź więcej post'ów przez  LoveBeer Dodaj LoveBeer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LoveBeer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Taaa... Lipas praktycznie przestal sie wypowiadac..pewnie gdzies indziej nabija

Old Post 14-06-2003 19:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jarek
Pop Shop Boy :P

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari

Zawalony nauką jest biedaczysko

Old Post 14-06-2003 19:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jarek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jarek Znajdź więcej post'ów przez  Jarek Dodaj Jarek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

ee tam .. tera pewno czym inny zawalony no dopra pg ma sesje

Old Post 14-06-2003 22:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

Kurfa jestem dumny.
Aż 3 moje topicy znalazły się w liście Sweepa.

Old Post 15-06-2003 02:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari

Na eSports.pl sie produkuje

Old Post 15-06-2003 10:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

coraz bardziej mi to esp.pl suxx
nawet na to nie zaglomdam

Old Post 15-06-2003 11:01
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

Re: stare dobre czasy

quote:
Napisane oryginalnie przez deathcrush
[...]
wiec chcecie to wspominajcie z nutka nostalgii dobre czasy i madre dyskusje... mi jest teraz dobrze

a mnie tam nie jest dobrze, bo jest malo hardware'owych topikow ;/

o q3 tez nikt juz nic prawie nie pisze, a w o niczym konkretnym, to panuje ostatnio chaos jakich malo ;(

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 15-06-2003 11:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
G.mbit
kawoHolik

Talking Re Re Kum Kum :P

To "nasze" forum jest jak kobieta (chciałbym zobaczyć minę Saari ).
Czasami ma dobre nastroje, czasmi złe. Ale jak widać każdy potrafił się zaaklimatyzować, a kto nie potrafił to odpadał (hi Iris ).
Poza tym taka osoba jak Venotom chyba jest nam potrzebna aby nadać lekkiego specyficznego posmaku aby wszystko ładnie się dopełniało
Po roku pisania (wcześniej nabijania) postów tu jak na razie nie znalazłem ciekawszego forum gdzie warto byłoby się w ogóle zapisać i poświęcić czas (na 1 byłem ale poziom był zbyt niski )

Old Post 15-06-2003 12:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil G.mbit Znajdź więcej post'ów przez  G.mbit Dodaj G.mbit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać G.mbit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
szpak
Master (Spawn)

malzenstwo z rozsadku

Old Post 15-06-2003 12:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil szpak Kliknij tutaj by wysłać e-maila do szpak Znajdź więcej post'ów przez  szpak Dodaj szpak do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać szpak prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
G.mbit
kawoHolik

quote:
Napisane oryginalnie przez szpak
malzenstwo z rozsadku

Uzależnienie ... na odwyk nie idę

Old Post 15-06-2003 12:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil G.mbit Znajdź więcej post'ów przez  G.mbit Dodaj G.mbit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać G.mbit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jarek
Pop Shop Boy :P

Ja tu jestem neizbyt dloogo, roczek dopiero, i wsoomie nie zauwazylem zeby cos sie mocno od tamtej pory zmieniło

Do dzisiaj pamietam moja pierwszą myśl po tym jak zobaczyłem boarda, to było cos w stylu "Geez, jakie to szare, i bzydkie"

Old Post 15-06-2003 13:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jarek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jarek Znajdź więcej post'ów przez  Jarek Dodaj Jarek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
glover
nienasycony

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Yarek
Do dzisiaj pamietam moja pierwszą myśl po tym jak zobaczyłem boarda, to było cos w stylu "Geez, jakie to szare, i bzydkie"

Dokladnie taka ponura kolorystyka, roznica w kolorystyce miedzy fpp.pl a bravo.pl jest kolosalna

Old Post 15-06-2003 14:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil glover Znajdź więcej post'ów przez  glover Dodaj glover do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać glover prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mazio
Guest

Thumbs up

Dziwne, ale zgadzam sie z deathcrushem!

Trudno cos do tego dodac poza tym, ze po ktoryms tam ostatnio przeczytanym poscie (nie powiem kogo ) o tym "jak kiedys bylo fajnie, jak teraz jest zenujaco i o Boze z kim ja musze tutaj pracowac?!?!" sam w pierwszej chwili mialem ochote napisac cos niekoniecznie milego...

Poza tym uwazam to za egzaltacje i pozerstwo na starego wyjadacza -

"my elyta tego forum to jusz nawet paczszec nie morzemy na tyh nióbuw co tu piszom!! kjedys to bylo fajnie tótaj, a teraz - hała i nóda!"

Jest jak jest i nie bedzie inaczej - narzekanie na ten fakt jest zawracaniem kijem Wisly..

Old Post 15-06-2003 15:04
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

/me wykopala juz cale 15cm dziury na wisle patykiem

Mazio a pamietasz te stare dobre czasy na servach?

Old Post 15-06-2003 18:50
G.mbit
kawoHolik

Po tych dwóch postach wyżej czuję się jak zasmarkany szczeniak

Old Post 15-06-2003 21:25
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez Mazio
Dziwne, ale zgadzam sie z deathcrushem!

przemysl to jeszcze raz, to naprawde bardzo dziwne

cholera, te wszystkie madre topiki ktore wyroznil Sweeper to moje?! coz, madry kiedys bylem (ale sie rozpilem)

Old Post 15-06-2003 22:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:22.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions